Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου και είναι ολόιδιοι!

Σαν δυο σταγόνες νερό!

19 Οκτωβρίου 2020 08:18
Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου και είναι ολόιδιοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια κάνουν μια κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, πέρσι που πήγαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγιερν Μονάχου.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του είναι εκπληκτική.

Νίκος Χατζηνικολάου αδελφος

Ξύλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου - "Όταν πέρασαν σε διάλειμμα..."

"Ξύλο" είχε υπάρξει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να περιγράφει ένα απίστευτο περιστατικό, όταν είχαν κλείσει οι κάμερες.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε προς το τέλος της σεζόν για το "Ενώπιος Ενωπίω" καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη και οι δυο τους μίλησαν για τις στιγμές έντασης, που έχουν βιώσει στις εκπομπές τους, με κορυφαία για το δεύτερο τη σύρραξη ανάμεσα σε Ηλία Κασιδιάρη, Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

Νίκος Χατζηνικολάου

Κάπου εκεί, ο Χατζηνικολάου, που επίσης έχει σημειώσει κάποτε τη δική του έκρηξη οργής, μίλησε για ένα αντίστοιχο περιστατικό στο ξεκίνημα του Mega, πριν από πολλά χρόνια, όταν είχε ως καλεσμένους τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο και τον Σωτήρη Κούβελα, με τους διαξιφισμούς τους να είναι πολύ έντονοι στη διάρκεια της εκπομπής.

Όταν, λοιπόν, πέρασαν σε διάλειμμα, ο Κούβελας άρχισε να τα "ψέλνει" στον Γιαννόπουλο, για να του απαντήσει ο τελευταίος λίγο πριν από επάνοδο στον αέρα, ότι... δεν χαλάει σάλιο στις διαφημίσεις. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έκανε για το γιο του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share