Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Χανόμαστε μεταξύ μας" - Η συγκλονιστική ιστορία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Αδιανόητο περιστατικό!

18 Οκτωβρίου 2020 15:00
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μία μέρα, σε μία εκπομπή της, να διηγηθεί στους τηλεθεατές της, μία απίστευτη ιστορία για το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και την κόρη τους, τη μικρή Μαρινούλα την οποία δε γνώριζε κανείς!

Η παρουσιάστρια είχε ανέκαθεν άριστες σχέσεις με το κοινό της και έτσι πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές της, επέλεγε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από την οικογένειά της με τους τηλεθεατές της.

Η Μαρίνα πρωταγωνιστούσε συνήθως σε αυτές τις ιστορίες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και στον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος γενικά αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν διστάζει να το δείξει.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει, λοιπόν, και στη διάρκεια της καραντίνας, όταν είχε μιλήσει για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε λάβει χώρα, με πρωταγωνιστές τον άντρα της και τη μικρή της κόρη.

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία που διηγήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δε γνώριζε κανείς

"Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε.

Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας", εξήγησε η ίδια. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ελένη Μενεγάκη, δείτε εδώ την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που έχει στο σπίτι της.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share