Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

"Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις" - Αποκάλυψη για το χωρισμό του Λιάγκα και της Σκορδά, 4 χρόνια μετά

Όσα δεν ξέραμε!

18 Οκτωβρίου 2020 07:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του είχε μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας μια αποκάλυψη που κανείς δε γνώριζε για το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αναφέροντας στα λόγια του "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!". Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής με αφορμή το χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου που είχε σκάσε σα βόμβα στην εγχώρια showbi αποκάλυψε κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν η απόφαση πάρθηκε και εγκατέλειψε το σπίτι του.

Σκορδά - Λιάγκας χωρισμός

"Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε" είχε πει στον αέρα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και συνέχισε λέγοντας ... "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…" Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, διαβάστε εδώ περισσότερα για το χωρισμό τους.

"Στις εκπομπές που κάναμε με το Γιώργο Λιάγκα περνούσα..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" της Φαίης Σκορδά

Στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" εμφανίστηκε πρόσφατα η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων απάντησε και για τη σχέση της με το Γιώργο Λιάγκα αλλά και το πολύκροτο διαζύγιο τους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν αποκαλύψεις έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η διάσημη παρουσιάστρια μπορεί πλέον στο πλευρό της να έχει έναν άλλον άντρα όμως η θυελλώδης σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει "ενεργή" μιας και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά κι όπως η ίδια λέει "ότι κι αν είναι, δεν παύει να είναι ο πατέρας των παιδιών μου".

Στο τραπέζι τέθηκε το ερώτημα μήπως η κοινή τους επαγγελματική πορεία ήταν αυτή που επηρέασε το ζευγάρι και επέφερε τελικά τον χωρισμό. Η Φαίη Σκορδά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά:

Λιάγκας Σκορδά

"Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε"

Δείτε τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share