Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην..." - Σούσουρο με αυτή την ατάκα

Ποιος είπε... τι για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

17 Οκτωβρίου 2020 09:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικό "σούσουρο" επικράτησε με την ατάκα που είπε σε μία συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο πρόσωπα πολύ ξεχωριστά για την ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε στην πιο ηχηρή απουσία από την ελληνική τηλεόραση που δεν είναι άλλη από αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί ορόσημο για την τηλεόραση, όπως ακριβώς και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Είναι αισθητή η απουσία της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά μας δρώμενα;

"Είναι σαν από την τηλεόραση να έβγαλες το "Τ"! Είναι κάποιοι άνθρωποι, και ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην κατηγορία αυτή, οι οποίοι είναι στυλοβάτες του συστήματος. Φεύγοντας, λοιπόν, ξεκινάει μια άλλη εποχή, που αφήνει χώρο να δημιουργηθούν καινούρια πράγματα. Είναι και καλό και κακό." Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Παπαδάκη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε στο πλατό.

Έκτακτη απόφαση για τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 - «Κάγκελο» ο δημοσιογράφος

Μια έκτακτη απόφαση έγινε γνωστή για τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, με το δημοσιογράφο να μένει «κάγκελο» από την τελευταία εξέλιξη, καθώς συνέβη την ύστατη στιγμή και λίγο πριν από την εκπομπή του.

Προ ημερών, λοιπόν, ο διάσημος παρουσιαστής, που πρόσφατα έζησε «βαρύ» πένθος, έμαθε για το τι θα συνέβαινε σχετικά με το ντιμπέιτ των αμερικανικών εκλογών. Όπως ανακοίνωσε ο σταθμός του Αμαρουσίου, η πρόθεσή του ήταν να είναι «παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ειδησεογραφίας και εκτός συνόρων».

Κάπως έτσι, η απόφαση ήταν να προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση η τηλεμαχία ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. «Ο ΑΝΤ1 μαζί με το δημοσιογραφικό και τεχνικό του δυναμικό βρίσκεται σε ετοιμότητα για την πιο έγκυρη και έγκαιρη καταγραφή των εξελίξεων, μεταδίδοντας όλες τις τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις για την 59η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., στις 3 Νοεμβρίου», επεσήμανε το κανάλι.

Η απόφαση αυτή σήμαινε, παράλληλα, ότι η εκπομπή του Παπαδάκη θα ξεκινούσε σε διαφορετική ώρα, καθώς ενημερώθηκε πως οι τίτλοι αρχής θα «έπεφταν» αμέσως μετά το τέλος του ντιμπέιτ, που καλύφθηκε από τον ΑΝΤ1. Αυτό μπορεί να σήμαινε και… νωρίτερο πρωινό ξύπνημα για τον παρουσιαστή, αλλά το κέρδος του σταθμού ήταν σπουδαίο, παρουσιάζοντας ένα θέμα που αφορά όλο τον κόσμο «ζωντανά» παρά την προχωρημένη ώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share