Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει απροκάλυπτα στην αγκαλιά κούκλου γαλανομάτη - Η φωτογραφία που πυροδότησε νέες φήμες

Ποιος είναι ο άντρας στο πλευρό της;

16 Οκτωβρίου 2020 14:27
Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει απροκάλυπτα στην αγκαλιά κούκλου γαλανομάτη -  Η φωτογραφία που πυροδότησε νέες φήμες

Εντελώς απροκάλυπτα ποζάρει η Σίσσυ Χρηστίδου στην αγκαλιά ενός κούκλου γαλανομάτη και οι φήμες για νέα σχέση παίρνουν φωτιά! Ποιος είναι ο κύριος στο πλευρό της;

Λυπούμαστε που θα σας το χαλάσουμε αλλά ο νεαρός που κρατά στην αγκαλιά του την όμορφη παρουσιάστρια είναι ο αδερφός της Γιάννης Χρηστίδης.

Ο οποίος το τελευταίο διάστημα μαζί με τον συνέταιρό του έφτιαξαν μια καντίνα στη Θεσσαλονίκη που κάνει θραύση.

Ο λόγος για το Jerry’s Foοdtruck το οποίο λατρεύουν οι λάτρεις του street food. Μια καντίνα γεμάτη με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές που ξετρελαίνουν άπαντες, μεταξύ άλλων και την οικογένεια της Σίσσυς.

Κάθε φορά, μάλιστα, που η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη περνά μια βόλτα από την καντίνα και βάζει ένα χεράκι. Δεν είναι ανάγκη άλλωστε να κάτσει να φτιάχνει κρέπες, βοηθά τον αδελφό της με την παρουσία της και μόνο καθώς κάθε φορά που εμφανίζεται γίνεται χαμός με τους φαν της!

Από την άλλη και ο Γιάννης προσπαθεί να κατεβαίνει στην Αθήνα για να βλέπει την αδελφή του και την οικογένειά της, ενώ στα τελευταία της γενέθλια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της για να της ευχηθεί με μια τούρτα από τα χεράκια του.

Ολική διαγραφή του Μαραντίνη από τη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου - Κάνει νέα αρχή με...

Λίγες ημέρες πριν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της "Έλα χαμογέλα" και οι αλλαγές φάνηκαν από νωρίς.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μέχρι πέρυσι στους τίτλους έναρξης της εκπομπής είχε επιλέξει να παίζει ένα κομμάτι των Onirama, που ερμηνεύει ως frontman του συγκροτήματος ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης. Έκπληξη λοιπόν προκάλεσε σε όλους όταν η εκπομπή ξεκίνησε με ένα άλλο κομμάτι και οι πάντες βιάστηκαν να το συνδέσουν με το χωρισμό του ζευγαριού, δείτε εδώ τις δηλώσεις της ίδιας για το διαζύγιό τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να πάρει θέση δημόσια και να εξηγήσει τους λόγους που το τραγούδι των τίτλων άλλαξε. Όπως ανέφερε, πρόκειται για θέμα μεταξύ του τραγουδιστή και του καναλιού.

Θέλω να πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν ανάμεσα στο Θοδωρή και στο κανάλι. Μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είχα εγώ εμπλοκή. Δεν είπα θέλω να φύγουν οι Onirama από τους τίτλους

Όσο για το νέο κομμάτι; Το ερμηνεύουν ο Zanis Knock Out και η Μαρία Αγγελάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share