Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία που αποκάλυψε τη νέα αρχή

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

16 Οκτωβρίου 2020 14:05
Σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία που αποκάλυψε τη νέα αρχή

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη, πέρα από δύο πολύ καλές φίλες είναι και συνεργάτιδες, καθώς έχουν δημιουργήσει μαζί μία συλλογή γυναικείων ρούχων.

Την έχουν ονομάσει ProjectSoma και τα ρούχα που κυκλοφορούν έχουν κάνει πολλές γυναίκες να τα αγοράσουν.

Tα κορίτσια κυκλοφόρησαν τη νέα τους LOUNGEWEAR συλλογή γεγονός που τις κάνει ιδιαίτερα χαρούμενες για το νέο τους επίτευγμα και αποφάσισαν να το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω Instagram. Ωστόσο, μιας και η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socia media μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην αγκαλιά του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της ηθοποιού:

https://www.instagram.com/p/CGSPpWupzEo/

Πάθαμε πλάκα με το βεστιάριο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου - Είναι τεραστίων διαστάσεων και...

Η Αθηνά Οικονομάκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από βεστιάριο που έχει στο σπίτι, το οποίο είναι όλο ξύλινο και ξεχειλίζει από ρούχα.

Η ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τα οποία και κάποιες φορές σχολιάζονται αρνητικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου, πριν λίγες ημέρες, θέλησε να μας δείξει ένα νέο κομμάτι από τη συλλογή της και έτσι πόζαρε μέσα στο βεστιάριό της. Μόλις είδαμε τα ρούχα που έχει... κολλήσαμε καθώς η ντουλάπα αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το όνειρο κάθε γυναίκας!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό τόσο μέσα από τους ρόλους της όσο και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο χώρο της μόδας που όπως φαίνεται έχουν μεγάλη απήχηση.

Το μεγάλο fan club της ηθοποιού λοιπόν ζητά να μάθει συνεχώς και άλλα μικρά μυστικά γύρω από τη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου - δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό του άντρα της- και σε πολλούς γεννάται η ερώτηση σχετικά με την ηλικία της.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την ηλικία της ηθοποιού και σας την αποκαλύπτει. Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν είναι γεννημένη στις 6 Μαρτίου του 1986. Συνεπώς ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ και είναι 34 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share