Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νυφούλα στα… «κρυφά» η Αννίτα Πάνια;

Τρομερό παρασκήνιο!

16 Οκτωβρίου 2020 08:49
Νυφούλα στα… «κρυφά» η Αννίτα Πάνια;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και, συνήθως, επιλέγει εκείνη για το που και πότε θα προβεί στις όποιες αποκαλύψεις, γύρω από τα προσωπικά της.

Όπως τότε που είχε παραδεχτεί, σε συνέντευξή της στην Ναταλία Γερμανού, ότι χώρισε από τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010.

Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, μπήκε στη ζωή της ο Νίκος Σαμοΐλης. Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ούτε την έχουν διαψεύσει, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει κάποιες φορές σε κοινή τους έξοδο.

Πλέον, οι φήμες πυκνώνουν ότι ο οικονομικός αναλυτής έχει κάνει τη δημοφιλή παρουσιάστρια να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά.

Λέτε να φάμε σύντομα… κουφέτα;

Ανησυχήσαμε: Αγνώριστη η Αννίτα Πάνια, δείτε τη λήψη που αναστάτωσε τους φίλους της!

Μια φωτογραφία της Αννίτας Πάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το «σπασμένο» πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχει υποστεί εγκεφαλικό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σίγουρα η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας!

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Σύλληψη για τον Νίκο Καρβέλα - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Μια φοβερή στιγμή είχε συμβεί στη διάρκεια της κοινής ζωής του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, με τον πρώτο ειδικά να αντιμετωπίζει μπελάδες και να βρίσκεται στο αυτόφωρο.

Το πρώην ζευγάρι δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους 4 αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας ως τη σύλληψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Μετά από 11 χρόνια, όμως, η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαιώνουν τους αστυνομικούς. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000». Ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share