Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Στην αγκαλιά ενός άνδρα - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Ποιος είναι ο άντρας στο πλευρό της;

16 Οκτωβρίου 2020 08:54
Ρούλα Κορομηλά: Στην αγκαλιά ενός άνδρα - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Αν και απέχει από την τηλεόραση εδώ και καιρό, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, δείτε μια φωτογραφία που ανέβασε με το "παιδί" της.

Αυτή τη φορά, μάς ταξίδεψε στο παρελθόν και δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου την κρατάει αγκαλιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν εκείνη ακόμη παρουσίαζε το επιτυχημένο show, Ciao ANT1.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας να είναι η Ρούλα Κορομηλά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά αν την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα δείτε στο... παρασκήνιο τη Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία:

Σπαραγμός για τη Ρούλα Κορομηλά - Έχασε ότι πολυτιμότερο είχε

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει στην κατηγορία των party animals γι' αυτό και έχει μεγάλη αγάπη για το χώρο της, δείτε εδώ τι κάνει στο σπίτι με το "παιδί" της. Ωστόσο, εκτός από το εντυπωσιακό σπίτι που έχει ως μόνιμη κατοικία μέχρι πρότινος διατηρούσε και μια πολυτελή βίλα στη Μύκονο που αναγκάστηκε να πουλήσει, γεγονός που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα.
Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”. Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!

"Με πόνεσε γιατί ήμουν καιρό μαζί του..." - Η αποκάλυψη για το μεγάλο μυστικό της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή, έτσι λοιπόν όλοι γνώριζαν πόσο πολύ ήθελε ένα παιδί. Κανείς όμως δεν γνώριζε πως η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει πάνω από 10 εξωσωματικές αλλά δυστυχώς καμία δεν πέτυχε. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως έκανε εθελοντισμό σε κάποιο ίδρυμα και είχε έρθει πολύ κοντά με ένα μωρό μόλις 16 μηνών το είπε και πήρε σπίτι της αλλά τελικά δεν κατάφερε να υιοθετήσει.

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε: "Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά και εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ."

Και συνέχισε λέγοντας: "Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του.

Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα.

Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα".

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για αυτή την άγνωστη ιστορία της προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share