Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου" - Η ατάκα που έβγαλε τη Μαρία Μπακοδήμου εκτός εαυτού

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

15 Οκτωβρίου 2020 11:39

Η Μαρία Μπακοδήμου ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν ως κριτής στο J2US με μεγάλη επιτυχία κι ετοιμάζεται για την επόμενη. Ωστόσο, μια αποκάλυψη "βόμβα" βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τελευταίο γύρισμα της περασμένης σεζόν και πυροδοτεί φήμες για νέα κόντρα στην ελληνική showbiz.

Πρωταγωνίστριες σε αυτή την κόντρα φαίνεται πως είναι η Μαρία Μπακοδήμου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πώς ξεκίνησαν όμως όλα; Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κριτής ξεσπά, δείτε εδώ τι δήλωσε για τις προσωπικές της σχέσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συζήτηση που είχε on stage με τον Νίκο Κοκλώνη, τόνισε ότι παρακολουθεί το show από το σπίτι της, χωρίς ήχο, όχι για να μην ακούει τις ερμηνείες των συμμετεχόντων, αλλά για να μην ακούει τα καυστικά σχόλια των κριτών.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου της απάντησε ότι βλέπει το show όχι για να διορθώσει τα λάθη της αλλά για να διορθώσει τους κριτές για να πάρει την απάντηση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου».

Δείτε εδώ τη φαρμακερή ατάκα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share