Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρόταση γάμου "βόμβα" για πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες

Είδηση "φωτιά"!

15 Οκτωβρίου 2020 11:27
Πρόταση γάμου

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν μια σειρά "φαινόμενο" που για 2η συνεχόμενη σεζόν παραμένει καθημερινά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών- δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις. Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και το κοινό "διψά" για να μαθαίνει διαρκώς νέα τους.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Διδασκάλου ή αλλιώς Μυρσίνη Σεβαστού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη γνωριμία της με τον σύζυγό της αλλά και τον... παράδοξο τρόπο που επέλεξε για να της κάνει πρόταση γάμου.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια και είναι υπέροχο», δηλώνοντας πως η σχέση με τον πατέρα των κοριτσιών της ήταν καρμική: «Ο πατέρας των κοριτσιών μου, μου έκανε πρόταση γάμο την 3η ημέρα της γνωριμίας μας».

Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει τα πάντα για την πρόταση που της έκαναν για τις Άγριες Μέλισσες! (Video)

Η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί απέρριψε να «παίξει» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλλισσες»!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» και μέσα από την συνέντευξή της έκανε κάποιες αποκαλύψεις. Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε σε ποιον πρωταγωνιστή της σειράς ανήκει αυτό το κορμί!

Η Κατερίνα Λέχου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε.

«Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χώραγε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα.

Δεν χώραγε με τίποτα. Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω.

Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε;».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share