Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τούμπανο η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου: Αυτή αντικατέστησε η Ελένη Μενεγάκη

Αποκάλυψη!

15 Οκτωβρίου 2020 11:43
Τούμπανο η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου: Αυτή αντικατέστησε η Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια είναι η κοπέλα που είχε σχέση ο Ματέο Παντζόπουλος πριν την Ελένη Μενεγάκη; Το Athensmagazine.gr βρήκε μια φωτογραφία της και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Ο λόγος για τη... Δωροθέα Μερκούρη, η οποία πριν καιρό είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό "People" και είχε αναφερθεί στο κεφάλαιο "πρώην", όπου ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μάκης Παντζόπουλος.

"Όχι, ποτέ. Το καλύτερο είναι να μην υπάρχουν. Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.

Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο", είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ματέο Παντζόπουλο, δείτε εδώ ποια εταιρεία κολοσσό είχε.

Ματέο Παντζόπουλος: Αυτά θα κληρονομήσει από την οικογένειά του ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη

Κι όμως, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα που αφορούσε το ποσό που θα κληρονομήσει ο Ματεό Παντζόπουλος, ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, από την οικογένειά του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε διαδοθεί με ταχύτητα φωτός και είχε γίνει πρώτο θέμα συζητήσεων παντού.

Τι έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για την κληρονομιά του Ματέο Παντζόπουλου

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που υπογράφει ο Ανδρέας Βλάσσης, αποκάλυψε το ποσό που ανήκει στην οικογένειά του. Σύμφωνα πάντα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η περιουσία του Μάκη Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος
Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και κάποια χρόνια έχοντας στο πλευρό της τον Ματεό Παντζόπουλο!

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, ενώ έκανε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο Μάκης Παντζόπουλος; Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share