Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ξύπνησε από το σοβαρό χειρουργείο...": Ώρες αγωνίας για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Τι συνέβη;

15 Οκτωβρίου 2020 08:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο πόσταρε πριν λίγες μέρες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, παρότι έχουν βαλθεί αρκετοί να τους χωρίσουν, είναι τρομερά φιλόζωη και την παγκόσμια ημέρα ζώων πόσταρε ένα βίντεο από την σκυλίτσα της όταν εκείνη είχε βγει από ένα σοβαρό χειρουργείο στην σπονδυλική της στήλη!

"Αποφάσισα σήμερα που είναι παγκόσμια ημέρα των ζώων, να ανεβάσω αυτό το βίντεο. Είναι ακριβώς λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε η Ζάννη από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην σπονδυλική της στήλη πριν από τρία χρόνια. Αυτό το κλάμα που ακούτε άρχισε τη στιγμή που μου πρότεινε ο γιατρός να την αφήσω μέσα το βράδυ, όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι αν την έπαιρνα, αλλά για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμη χωρίς να με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι. Όπως καταλαβαίνετε δε χρειάστηκα το κλάμα της Ζάννης, για μένα ήταν αδιαπραγμάτευτο ότι θα την πάρω μαζί μου εφόσον είχα αυτή την επιλογή. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η άλλη μας ζωή με την αγαπημένη μου Ζάννη, αφου δεν περπάτησε ξανά ποτέ. Δεν ανταλλάσσω με τίποτα την αγάπη που έχω πάρει από αυτό το ζώο και κάνω αυτό το post από μία όχι και τόσο ευτυχισμένη μας στιγμή για να σας δείξω οτι καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή, οπότε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε, καλό θα ήταν να μην μπείτε στην διαδικασία να αποκτήσετε κάποιο ζώο. Όλοι έχουμε δει την κατάληξη τους όταν τα αφεντικά τους τα βαριούνται, όταν απλώς αλλάζουν γνώμη, όταν τα ζώα αρρωσταίνουν και χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα από ένα πιάτο φαΐ και βόλτα, ή όταν τα ζώα μεγαλώνουν... Τα ζώα σου προσφέρουν την ύψιστη αγάπη! Την ανιδιοτελή! Αν δεν είστε έτοιμοι να την δεχθείτε και να δεσμευτείτε μην μπείτε καν στον κόπο...", ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο της Ζέτας Μακρυπούλια!

Δείτε και το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σταμάτησε το όνειρο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ανακοίνωσαν πως ακυρώνεται…

«Βόμβα» έριξαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τους δύο να ανακοινώνουν μια ακύρωση, η οποία σταμάτησε το κοινό τους όνειρο, έστω και για λίγο καιρό.

«Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η βίλα τους;», «Τι κρύβεται πίσω από αυτό;», ήταν μερικά μόνο από τα ερωτήματα που ακούγονταν στα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz. Αν και το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ήταν κοινό μυστικό πως ονειρεύονταν να δημιουργήσουν την εξοχική τους κατοικία στη βόρεια Εύβοια, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φήμη, μετά από εκείνη που ακουγόταν για 10 χρόνια.

Η προσμονή τους ήταν τόσο μεγάλη που μετρούσαν αντίστροφα για τη στιγμή που όλα θα ήταν έτοιμα να μείνουν εκεί. Ξαφνικά όμως, οι εργασίες σταμάτησαν και τα σχέδια τους ναυάγησαν. Αιτία δεν ήταν άλλη από την οικονομική κρίση που χτύπησε την Ελλάδα και φυσικά τη showbiz.

Τα νυχτερινά κέντρα μείωσαν κατά πολύ τις μέρες λειτουργίας τους, με αποτέλεσμα όλοι οι τραγουδιστές, όπως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να δει τα έσοδα του να μειώνονται κατακόρυφα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Ζέτα Μακρυποΰλια, μιας και τα σίριαλ περιορίστηκαν ενώ οι εκπομπές μείωσαν το μπάτζετ τους.

Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναζητήσει νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Η χαριστική βολή μάλιστα ήρθε εξαιτίας του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο. Ο Μιχάλης μάλιστα είχε περιγράψει την οικονομική καταστροφή που δέχθηκε τότε εκείνος και η οικογένεια του.

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι, προσωπικά αισθανόμαστε προδομένοι και αδικημένοι. Ως καλοί Κύπριοι εμπιστευόμαστε τον τόπο μας. Όλοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ έχασαν κάτι. Έχασαν την περηφάνια τους, την εμπιστοσύνη τους, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατοί και θ' αντέξουν!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως ακούστηκε μετά την εξέλιξη αυτή, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο εν λόγω σπίτι και τα όνειρα τους, έμειναν... όνειρα. Βέβαια ελπίζουν πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα προβούν ξανά σε μια αντίστοιχη επένδυση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share