Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκανε το αδιανόητο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Μπορεί να είναι 94 ετών αλλά…

Τι έκανε;

14 Οκτωβρίου 2020 13:49
Έκανε το αδιανόητο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Μπορεί να είναι 94 ετών αλλά…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αδιανόητη κίνηση έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, με την ίδια να είναι 94 ετών και να στέκεται εξαιρετικά, επιδεικνύοντας παράλληλα μια φοβερή ικανότητα προσαρμογής στις επιταγές των εποχών.

Η μονάρχης της Βρετανίας, την περασμένη Πέμπτη (8/10), βρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, η κόμισσα Σοφία του Ουέσεξ, ανιψιά της Ελισάβετ. Οι διακοπές της τελευταίας, άλλωστε, έχουν ολοκληρωθεί στο Σάντριχαμ και έχει γυρίσει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου πάντως θα βρίσκεται χωρίς την παρέα του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Βασίλισσα, λοιπόν, συνδέθηκε μαζί με ορισμένα ακόμη πρόσωπα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Όραση, που φέτος είχε ως θέμα την ελπίδα μέσω αυτής της αίσθησης. Η ίδια ήταν εξαιρετικά χαρωπή και χαμογελούσε. Η ανιψιά της, μάλιστα, είναι παγκόσμια πρέσβειρα του σχετικού διεθνούς οργανισμού, με την Ελισάβετ να δείχνει επίσης τη στήριξή της.

Στη διάρκεια αυτής της σύνδεσης, η Σοφία, που βρίσκεται επίσης σε απομόνωση λόγω της επαφής της με άτομο, που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, παρουσίασε τη θεία της ενώπιον ετέρων ηγετών στη «μάχη» για την εξασφάλιση της υγείας της όρασης. Οι εν λόγω άνθρωποι μπόρεσαν, μαζί με την Ελισάβετ και εκείνη, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την εν λόγω αποστολή τους, που επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων και στα παιδιά, που χάρη στην προστασία της όρασής τους, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μπορούν να την απολαύσουν καλύτερα, ενώ οι ηλικιωμένοι μπορούν να συμμετέχουν με μεγαλύτερη δράση στην οικογένεια και την κοινότητά τους.

Παρά το «ξέσπασμα» της πανδημίας του κορωνοϊού, μάλιστα, οι δράσεις για το ζήτημα αυτό δε σταματούν και η Βασίλισσα Ελισάβετ στέκεται αρωγός της προσπάθειας αυτής, με τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση να βοηθά όσους επιχειρούν να σταθούν στους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη για τη βελτίωση της όρασής τους.

Χαμός στο Buckingham: Νέο «χαστούκι» στη Βασίλισσα Ελισάβετ από Μέγκαν Μάρκλ και Χάρι

Χαμός στο Buckingham καθώς νέο «χαστούκι» δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζευγάρι δεν θα... τραγουδήσει καθόλου το "coming home for Christmas".

Το ζευγάρι θα μείνει στο σπίτι στην Καλιφόρνια αντί να επισκεφθεί την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ανέφερε to Vanity Fair. Κάθε Δεκέμβριο, η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκεντρώνει την οικογένεια στο Sandringham Estate, τον τόπο της περίφημης συνόδου κορυφής για το Megxit. Οι Σάσεξ έχασαν και τον περσινό εορτασμό, επιλέγοντας να περάσουν τις γιορτές στον Καναδά με τον Άρτσι και τη μητέρα της πρώην ηθοποιού.

«Σε αυτό το στάδιο απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια και το νέο τους σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Όμως οι φίλοι τους, πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλουν να κάνουν το ταξίδι, είναι το ρήγμα στους "Fab Four" (Χάρι, Μέγκαν, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον).

Τα ζευγάρια βρίσκονται στον "πάγο" από τον Ιανουάριο, όταν συναντήθηκαν στο Sandringham Estate για να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν από τους βασιλικούς ρόλους τους. «Ας πούμε απλώς ότι ενώ τα πράγματα είναι καλύτερα μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του, σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν, και δεν νομίζω ότι κανείς είναι έτοιμος για ένα άνετο οικογενειακό εορτασμο τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε η πηγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share