Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαζύγιο για την Έλενα Τσαβαλιά: Ο φτυστός άνδρας με τον Μάρκο Σεφερλή που έγινε το τρίτο πρόσωπο!

Αυτός ήταν ο άνδρας!

14 Οκτωβρίου 2020 07:32
Διαζύγιο για την Έλενα Τσαβαλιά: Ο φτυστός άνδρας με τον Μάρκο Σεφερλή που έγινε το τρίτο πρόσωπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Έλενα Τσαβαλιά για τα μάτια του Μάρκου Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της σε φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001....

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έκτακτη ανακοίνωση από την οικογένεια Σεφερλή - Τσαβαλιά: Ανακοίνωσαν αυτό που όλοι είχαν για φήμη!

"Ήμουν τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Σεφερλή - Τσαβαλιά;": Σάλος στην ελληνική showbiz

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου είχε μιλήσει πέρσι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, που λέει πως κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που ούτε υφίσταται και δεν είχε καν ακουστεί πως είχαν ή έχουν προβλήματα.

Αλλά τι είπε γι’ αυτό το μοντέλο και ηθοποιός, η οποία συνεργάζεται με το αγαπημένο ζευγάρι;

«Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό ΣεφερλήΤσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, το όνομά της είχε σχετιστεί πριν λίγους μήνες με εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου τότε πράγματι δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι περισσότερο από τη συνεργασία τους στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, τότε η Παναγιωτακοπούλου με δηλώσεις της είχε αφήσει τις φήμες να αιωρούνται, προκαλώντας μετά τον εκνευρισμό του Ντάνου.

«Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δεν θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», είπε μεταξύ άλλων για τη συγκεκριμένη ιστορία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share