Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον έδιωξε άρον άρον η Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

13 Οκτωβρίου 2020 18:12
Τον έδιωξε άρον άρον η Αννίτα Πάνια

Εκτός εαυτού βγήκε η Αννίτα Πάνια με έναν από τους καλεσμένους στην εκπομπή της και έφτασε σε σημείο να τον διώξει άρον άρον από το πλατό. Τι συνέβη όμως και την εκνεύρισε τόσο πολύ;

Η Αννίτα Πάνια είναι μια παρουσιάστρια με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα και οι... εκρήξεις της είναι συχνό φαινόμενο στην εκπομπή της, δείτε εδώ ένα ακόμη ξέσπασμά της. Όταν στην περσινή της εκπομπή εμφανίστηκε ένας καλεσμένος ο οποίος όπως δήλωσε ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του σε σημείο να θέλει να την κάνει άσχημη η Αννίτα Πάνια ξέσπασε. Έλεγε και ξαναέλεγε στον καλεσμένο ότι είναι η γυναίκα του είναι όμορφη και εντυπωσιακή προσπαθώντας με το δικό της τρόπο να τον κάνει να το αποδεχτεί.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και όσο εκείνη επέμενε πως η σύζυγος του κυρίου είναι ιδιαίτερα γοητευτική τόσο εκείνος κουνούσε το κεφάλι του αρνητικά. Η δημοσιογράφος δεν άντεξε άλλο, σηκώθηκε από τη θέση της και με αυστηρό τόνο είπε στον καλεσμένο "Τότε δεν χρειάζεται να είσαι εδώ! Γειά!" και του έδειξε την... έξοδο!

Ανησυχήσαμε: Αγνώριστη η Αννίτα Πάνια, δείτε τη λήψη που αναστάτωσε τους φίλους της!

Μια φωτογραφία της Αννίτας Πάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το «σπασμένο» πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχει υποστεί εγκεφαλικό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σίγουρα η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας!

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Σοκαρισμένη η Αννίτα Πάνια - Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Κυριακής η Αννίτα Πάνια και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Τι συμβαίνει με την αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "Αννίτα Κοίτα";

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια, ένα μήνα πριν έκανε πρεμιέρα βάζοντας" φωτιά στο πλατό του Open. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς τα νούμερα άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα, δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, η εκπομπή "Αννίτα Κοίτα", σημείωσε 3,4 στο δυναμικό κοινό, με αποτέλεσμα να βγει 7η στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης. Δείτε τα νούμερα των υπόλοιπων προγραμμάτων παρακάτω:

Απογευματινή ζώνη

  • OPEN: Αννίτα Κοίτα 3,4 - 3,5
  • ΣΚΑΙ: Happy Traveller 9,6
  • Mega: Στο παρά πέντε 11,4
  • Star: Batman VS Superman 11,6
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 14,7
  • ALPHA: KItchen Lab (E) 13,3
  • ΕΡΤ: Η ζωή αλλιώς 4,0
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share