Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στην Αστυνομία Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη!

Τι συνέβη;

12 Οκτωβρίου 2020 09:47
Εσπευσμένα στην Αστυνομία Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ελπίζουμε η τελευταία που η Ελένη Μενεγάκη θα απευθυνθεί στις αρχές, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, για να μπορέσει να καταπολεμήσει διάφορες απάτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Θύμα εξαπάτησης φαίνεται πως έχει πέσει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίζεται -εν αγνοία της- να πρωταγωνιστεί σε διαδικτυακή εκστρατεία εταιριών που διαφημίζουν… πλούτη μεσω κρυπτογραφημένων νομισμάτων και υπηρεσιών.

Η… μόδα που θέλει αρκετούς διάσημους να πρωταγωνιστούν κατά καιρούς -χωρίς φυσικά να γνωρίζουν το παραμικρό ή να έχουν την οποιαδήποτε σχέση- σε διαφημιστικά μηνύματα εταιριών που υπόσχονται εύκολα χρήματα, «χτύπησε» και την Ελένη Μενεγάκη.

Εμφανίζεται, μάλιστα, ως…. Ο Ελένη Μενεγάκη στα διαφημιστικά μηνύματα, τα οποία κλικάροντας κάποιος οδηγούν σε ειδικό άρθρο, το οποίο παρουσιάζει και… δήθεν συνέντευξή της. Φυσικά, πρόκειται περί μιας ακόμη απόπειρας διαδικτυαική εξαπάτησης, η οποία και θα προκαλέσει (αν δεν την έχει ήδη προκαλέσει) την παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πηγή: Youweekly.gr

Διαζύγιο-«βόμβα» για την Ελένη Μενεγάκη - «Κόκκαλο» ο Ματέο Παντζόπουλος

Ένα διαζύγιο-«βόμβα» έφερε το σοκ στην Ελένη Μενεγάκη, με τον Ματέο Παντζόπουλο να μένει «κόκκαλο», με μεγάλες αποκαλύψεις να γίνονται για την πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, οι αναφορές στη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έπεσαν… σαν ριπές, κάνοντας λόγο για «παραγκωνισμό» της, την ίδια στιγμή με τις σοκαριστικές στιγμές στην Άνδρο.

Όπως ανέφερε λοιπόν το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια και η αλήθεια είναι ότι η απουσία της κάμερας του ALPHA σχολιάστηκε αρκετά. Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες το πρωί έστειλε τα φιλιά της στην παρουσιάστρια, ωστόσο οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού πέρασαν το θέμα πολύ διακριτικά.

Έτσι, σύμφωνα με το «Έλα Χαμογέλα», δόθηκε εντολή από το κανάλι να βρεθεί μία κάμερα του ALPHA στην εκδήλωση αλλά να μην βρεθεί στις δηλώσεις που θα έκανε αργότερα η παρουσιάστρια.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share