Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος ο Έκτορας Μποτρίνι

Τι συνέβη με το γνωστό σεφ;

11 Οκτωβρίου 2020 15:39
Βυθίστηκε στο πένθος ο Έκτορας Μποτρίνι

Στο πένθος βυθίστηκε ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και δεν δίστασε να μοιραστεί δημόσια τη θλίψη του καθώς έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο από κορωνοϊό. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ο ίδιος είχε κάνει μία ακόμη δημόσια κατάθεση ψυχής.

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχασε πρόσφατα την αγαπημένη του θεία η οποία "χτυπήθηκε" από το φονικό ιό και κατέληξε μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

Θέση λοιπόν πήρε ο σεφ απέναντι στο θέμα του κορωνοϊού αλλά και σε όσους ισχυρίζονται πως ο ιός δεν υπάρχει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω αν ποτέ στην Ιταλία οι άνθρωποι ξεχάσουν τις εικόνες με τα φέρετρα. Η αδερφή του πατέρα μου θα μπορούσε να ζήσει άλλα δέκα χρόνια σίγουρα, σύμφωνα με τον μέσο όρο ζωής του μέσου Ευρωπαίου. “Έφυγε” σε δύο μέρες. Ήταν μια ξαφνική είδηση για εμάς, δεν είχε κανένα θέμα υγείας. Άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ. Αυτή η πανδημία πρέπει να μας προβληματίσει πολύ."

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου...» - Ο Έκτορας Μποτρίνι «ξεσπά»

«Ξέσπασε» ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε για ένα ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα, με το διάσημο σεφ να δείχνει πάντα, ότι νοιάζεται για όσα συμβαίνουν γύρω του.

Ο ίδιος, πλέοντας εσχάτως σε πελάγη ευτυχίας, στάθηκε αυτή την φορά στη διαδικασία... ταμπελοποίησης που ακολουθούν ορισμένοι, κρίνοντας τους πάντες με βάση την εμφάνιση ή κάποια συμπεριφορά τους. Ο Μποτρίνι για ακόμη μια φορά μιλά... έξω από τα δόντια και προτείνει σε όσους ακολουθούν τέτοιες πρακτικές, να «χτίζουν» για τον εαυτό τους αντί να «γκρεμίζουν» για τους άλλους.

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος.

Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή», ανέφερε στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share