Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μη σας το χαλάσω αλλά..." - Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

10 Οκτωβρίου 2020 14:51

Μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει "πόλεμος" σχολίων, ενώ λίγο καιρό πριν αφορμή για σχόλια είχε γίνει μια φωτογραφία από ένα ταξίδι με τους γιους της.

Την αρχή έκανε μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς όπου παρατήρησε πως στο ένα χέρι της παρουσιάστριας φαίνονται τέσσερα δάχτυλα αντί για πέντε και αυτομάτως θεώρησε πως...ξέφυγε λίγο το photoshop.

Αυτή είναι η "επίμαχη" φωτογραφία:

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν γινόταν η παρουσιάστρια να μην πάρει θέση καθώς η άποψή της ήταν διαφορετική και θέλησε να λύσει την απορία για το... χαμένο δάχτυλο. Την απάντηση της λοιπόν αποφάσισε να δώσει μέσα από μία ακόμη φωτογραφία όπου φαίνεται μόνο το χέρι της για να είναι πιο... ευδιάκριτη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα: "Στην πραγματικότητα, κρατιέμαι για να μην φάω τα μούτρα μου, αλλά μη σας το χαλάσω". Και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τέλος στην "αγωνία" του Νίκου Μουτσινά αλλά και "έκλεισε μερικά στόματα".

Η απάντηση της παρουσιάστριας μέσα από ένα στορι:

Άλλος άνθρωπος η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Το κοινό της είναι φανατικό τόσο στην εκπομπή της όσο και στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube μέσα από το οποία μοιράζεται την καθημερινότητα της. Μέσα από το κανάλι της ανακοίνωσε και πριν λίγο καιρό το διαζύγιο της με το Θοδωρή Μαραντίνη.

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η παρουσιάστρια που είναι φανατική οπαδός των social media και της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ανέβασε μια φωτογραφία της όπου είναι σε πολύ νεαρή ηλικία με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Σίσσυ έχει αλλάξει αρκετά από τότε, αφού τα κόκκινα μαλλιά που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια της ταιριάζουν πολύ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share