Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές στιγμές για την Ελένη Μενεγάκη - Έτρεχε στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος

Τι ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και... κλάψαμε

10 Οκτωβρίου 2020 06:46
Σοκαριστικές στιγμές για την Ελένη Μενεγάκη - Έτρεχε στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές στιγμές έζησε η Ελένη Μενεγάκη, εξαιτίας μιας αναφοράς για την ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ειπώθηκε πως για την ίδια… θα έτρεχε στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος.

Το ζευγάρι ζει μαζί εδώ και πολλά χρόνια ευτυχισμένο, έχοντας φυσικά πια περισσότερο χρόνο, από τη στιγμή που η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε, όπως τόνισε η ίδια, να απουσιάσει για την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση, με αυτή να είναι η κληρονομία του άνδρα της. Οι αναφορές στην ίδια, όμως, δε σταματούν στις εκπομπές και μία εξ αυτών ήταν φοβερά χιουμοριστική.

Ο Νίκος Μουτσινάς, συγκεκριμένα, μίλησε για τη δήλωσή της περί… αγάπης στα περίεργα κατοικίδια και, σε μία στιγμή, είπε πως «θα μπορούσαμε να της βάλουμε ένα αγριογούρουνο στην Άνδρο να τρέχει στα χωράφια με τον Ματέο», ενώ στα κατοικίδια πρόσθεσε αρκούδες, ποντίκια και… αρκετά ακόμη.

Στο τέλος, μάλιστα, την προκάλεσε να φωτογραφηθεί με ένα ιγκουάνα, επισημαίνοντας πως δε θα ήταν καθόλου καλή ιδέα, αν θυμηθούμε τις ερμηνείες του Άρη Σερβετάλη στο «Είσαι το ταίρι μου».

Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Η κίνηση στη βάφτιση της μικρής Μαρίνας που λύγισε τους πάντες!

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα το 2015 η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου. Μπορεί στη δημοσιότητα να μην ήρθαν πολλές λεπτομέρειες για τοπ μυστήριο, ωστόσο, μια κίνηση των ευτυχισμένων γονέων τους είχε «λυγίσει» όλους.

Τα μόνα γεγονότα που είχαν γίνει τότε γνωστά, ήταν τα ονόματα των νονών της, αλλά και των ιερέων που τέλεσαν το μυστήριο. Συγκεκριμένα, λάδι στην μικρή έχουν βάλει τα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share