Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άναυδη η Κέιτ Μίντλετον - Είδε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ... με άλλη γυναίκα

Τι συνέβη;

9 Οκτωβρίου 2020 14:00
Άναυδη η Κέιτ Μίντλετον - Είδε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ... με άλλη γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδη έμεινε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία είδε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να μιλά… με άλλη γυναίκα, αν και αυτό συνέβη σε μια κίνηση για εξαιρετικό σκοπό, τη στιγμή που έρχονται στο παλάτι νέες αποκαλύψεις, οι οποίες «καίνε» τον αδελφό του, Χάρι.

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα αυτή ο διάδοχος του θρόνου, σε συνεννόηση με τον οικολόγο, Ντέιβιντ Ατενμπόρο, ανακοίνωσε το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι των βραβείων «The Earthshot», που αφορούν την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται η Κέιτ Μπλάνσετ, η Σακίρα, ο Ντάνι Άλβες, ο Γιάο Μινγκ και η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Ο Ουίλιαμ, μάλιστα, είχε και συνομιλία μέσω βίντεο με την Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία έμεινε εντυπωσιασμένη. «Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αποφασιστικότητά του στη μάχη για την κλιματική αλλαγή αποτελούν έμπνευση», έγραψε η τραγουδίστρια σε σχετική της ανάρτηση. Εκείνος, από την πλευρά του, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την χώρα της, προσθέτοντας πως «όλοι ζούμε σε αυτό τον πλανήτη και η μάχη αυτή δε γνωρίζει φυλετικές, κοινωνικές ή θρησκευτικές διαφορές».

Η συζήτησή τους δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το ζήτημα, αλλά αμφότεροι μίλησαν και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή. Η Σακίρα μοιράστηκε με τον Ουίλιαμ ιστορίες με το σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ, αλλά και τα δύο παιδιά που έχουν μαζί. Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι ο Μίλαν είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος στο θέμα των πλαστικών και όχι μόνο, έχοντας μάθει από τους γονείς του να προασπίζεται το περιβάλλον.

Οι δυο τους, επίσης, μίλησαν για τα χόμπι τους. Ο Ουίλιαμ έδειξε βίντεο, όπου κάνει… skateboard, με τη Σακίρα μάλιστα να μένει εντυπωσιασμένη από τις ικανότητές του. Εκείνη, από την πλευρά της, έδειξε στιγμές όπου κάνει πατινάζ με τους γιους της, αν και κανείς από τους δύο δε μοιάζει ιδιαίτερα «θερμός» με το να αποκτήσει τη συγκεκριμένη συνήθεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share