Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόνι Μεταξά: Το πρόβλημα υγείας που την κρατά εκτός τηλεόρασης

Τι είπε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής

8 Οκτωβρίου 2020 14:39
Κόνι Μεταξά: Το πρόβλημα υγείας που την κρατά εκτός τηλεόρασης

Απούσα από το Πρωινό του ANT1, στην εκπομπή της Πέμπτης, ήταν η Κόνι Μεταξά, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, η νικήτρια του J2US αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές και χρειάζεται να κάνει αφωνία.

«Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κόνι. Πολύ μεγάλο που μας βλέπει τώρα από το σπίτι και να της πω περαστικά γιατί έχει ένα θεματάκι με τις φωνητικές χορδές. Όχι κάτι σοβαρό απλώς πρέπει να κάνει λίγο αφωνία», ήταν τα λόγια της οικοδέσποινας της εκπομπής του ANT1. Δείτε στο Athensmagazine.gr το ατύχημα της Φαίης Σκορδά on air.

Ξαφνικός χωρισμός για την Φαίη Σκορδά!

Άσχημες είναι οι εξελίξεις για το Πρωινό, την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές εδώ και 7 χρόνια. Η παρουσιάστρια φέτος έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα της αλλά φαίνεται πως... δεν ευδοκίμησαν ιδιαίτερα.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες που θα σας μεταφέρω όπως πάντα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

«Σεισμός» με τη Λίτσα Πατέρα - Η προφητεία της για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ζώδια σήμερα: «Σεισμός» υπήρξε με τη Λίτσα Πατέρα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», με την ίδια να προφητεύει, επί της ουσίας, την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με καταδίκη για τα πολιτικά στελέχη στην κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο θέμα, η έμπειρη αστρολόγος είπε χαρακτηριστικά, ότι «με τον Ερμή στον Ουρανό όλα θα είναι καλά». Η πρόβλεψή της αυτή έγινε λίγη ώρα πριν από την έκδοση της απόφασης και επιβεβαιώθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου, κάτι που δε συμβαίνει φυσικά με την ίδια για πρώτη φορά.

Δείτε την πρόβλεψη στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share