Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια στην ελληνική showbiz (photo)

Επίσημο τέλος

7 Οκτωβρίου 2020 18:26
Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια στην ελληνική showbiz (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια έχουμε στην ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ακόμα ένα χωρισμό βόμβα είχαμε στην ελληνική showbiz, καθώς ζευγάρι τα διέλυσε όλα μετά από 2 χρόνια γάμου!

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα On Time η Μαρτζούκου μίλησε για τον λόγο του χωρισμού τους, εξηγώντας πως η ζωή δεν τα φέρνει όλα όπως τα θέλουμε, δείχνοντας την πικρία της για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαρτζούκου:

«Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε».

«Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Καζάκο την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Αυτή την περίοδο, ωστόσο, η Ιωάννα Μαρτζούκου με τον γιο της, Ιάσονα που είναι 8 χρονών μένουν στο πατρικό σπίτι της Τζένης Καρέζη στα Ιλίσια και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

Διαζύγιο για ζευγάρι της ελληνικής σοουμπιζ (photo)

O Ολυμπιονίκης του Τae Κwo Do Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην Ρlaymate Αναστασία Περράκη πήραν επιτέλους το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τη Secret το διαζύγιο μεταξύ του αθλητή και της ξανθιάς καλλονής έπειτα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε. Επίσης, κανονική "ταραχή" έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση που έγινε γνωστή για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε.

Το μοντέλο και ο Ολυμπιονίκης έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους μετά τον χωρισμό τους πριν από έξι χρόνια, από έναν γάμο που διήρκεσε τρία χρόνια.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους. Οι ιδιαίτερα ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσά τους και τα γλυκά χαμόγελα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε.

Το 2013 η είδηση του χωρισμού τους σόκαρε την εγχώρια showbiz, με τους δύο να χαράσσουν νέους δρόμους στη ζωή τους. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι νωρίτερα το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, την Έλενα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share