Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίγη συγκίνησης στη βασιλική οικογένεια: Θαυμασμός για την πράξη της Βασίλισσας

Συνεχίζει το σπουδαίο έργο

7 Οκτωβρίου 2020 15:30
Ρίγη συγκίνησης στη βασιλική οικογένεια: Θαυμασμός για την πράξη της Βασίλισσας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαράς ευαγγέλια υπάρχουν στη βασιλική οικογένεια, με τη Βασίλισσα να προχωρά σε μια πράξη, που αν μη τι άλλο κερδίζει το θαυμασμό, για την προσφορά που αποφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι γνωστό, άλλωστε, στην Ισπανία πως η Βασίλισσα Σοφία έχει ξεκινήσει μια φιλανθρωπική δράση, στην εποχή του κορωνοϊού, για όσους έχουν βιώσει ακόμη πιο έντονες κοινωνικές ανισότητες στον καιρό της πανδημίας, προσφέροντας τρόφιμα στους εν λόγω περιθωριοποιημένους πολίτες.

Η ίδια, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ενεργή στο έργο της, καθώς κάνει διαρκώς περιοδείες στις πόλης της Καστίλλης, ώστε να διαπιστώσει την πρόοδο του κοινωνικού έργου, που πραγματοποιείται στην περιοχή. Στην αρχή επισκέφθηκε το Αλμπαθέτε και ακολούθησε το Τολέδο, γνωρίζοντας έτσι όλες τις εγκαταστάσεις, που υπάρχουν στα μέρη, όπου έχουν τοποθετηθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Βασίλισσα Σοφία έχει επιδείξει τον τελευταίο καιρό σπουδαία κινητοποίηση προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, συνεχίζοντας ακάθεκτη το έργο της, με τουλάχιστον 9.000 ανθρώπους στην τελευταία της δράση να έχουν επωφεληθεί, χάρη στην εργασία 135.000 εργαζομένων και άλλων 700 εθελοντών.

«Βόμβα» στη βασιλική οικογένεια: Επίσημος ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα

«Βόμβα» έχει ρίξει στη βασιλική οικογένεια το ότι ο... χωρισμός για τη Βασίλισσα είναι μάλλον επίσημος με τον Βασιλιά της, αφού οι δυο τους εδώ και καιρό δε βρίσκονται μαζί και αναμένεται, μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα να βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.

Ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες φωτογραφίες, με τους ειδικούς του είδους να περιμένουν για... ώρες ατελείωτες, προκειμένου να πετύχουν ένα καλό «κλικ», που θα έβγαινε στη δημοσιότητα.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο παλάτι της Ισπανίας, άλλωστε, καθιστούσαν σπουδαίας σημασίας αυτή την φωτογραφία. Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, βλέπετε, αποφάσισε να φύγει από την Ισπανία μετά τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και ο... χωρισμός με τη Σοφία ήταν, μέσες άκρες, αναμενόμενος.

Η τελευταία, άλλωστε, πήγε στη Μαγιόρκα, όπου φαίνεται πως θα περνά πια τον περισσότερο χρόνο της, αποσυρόμενη σιγά σιγά από τη δημόσια ζωή. Ο φακός, λοιπόν, την πέτυχε μαζί με την αδελφή της, την Πριγκίπισσα Ειρήνη, σε ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα της χώρας, όπου έκανε τα ψώνια της, ακολουθώντας τις υγειονομικές οδηγίες και φορώντας τη μάσκα της. Για ακόμη μια φορά, παράλληλα, παρέδωσε μαθήματα στυλ, φορώντας ένα πανέμορφο καφτάνι με την υφασμάτινη μάσκα της.

Η Σοφία δεν έχει θεαθεί σε άλλο σημείο πέραν του πολυκαταστήματος, με την ίδια να έχει καταλύσει στο παλάτι Μαριβέντ, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ενώ ο Φελίπε πρόσφατα έκανε την νέα του εμφάνιση, μετά την απόφαση του πατέρα του να αποχωρήσει από την χώρα, με τη γυναίκα του πάντως να μην τον ακολουθεί.

Ο νυν Βασιλιάς και η σύζυγός του, Λετίθια, βέβαια, ταξίδεψαν επίσης επίσης στη Μαγιόρκα με τις κόρες τους, Λεονόρ και Σοφία, ώστε να περάσουν ένα άνετο Σαββατοκύριακο, μακριά από τις υποχρεώσεις που τους «βαραίνουν» έστω για ένα διήμερο. Ο συναγερμός για τον κορωνοϊό συνεχίζει, άλλωστε, να υπάρχει στην Ισπανία και ο Φελίπε δε σταματά να είναι εκ των επικεφαλής στην προσπάθεια αναχαίτισής του.

Πηγή: Hola.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share