Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Καραγκιόζης, εξευτελισμένος είσαι" - Ξέσπασμα Χατζηνικολάου μετά τη... συκοφαντία

Χαμός!

7 Οκτωβρίου 2020 07:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά καιρούς έχει κάνει ξεσπάσματα στο Twitter -δείτε εδώ τι είχε συμβεί πριν μερικές μέρες-, όμως αυτή τη φορά είχε λόγο και μάλιστα σοβαρό.

Όταν άλλωστε η κουβέντα πηγαίνει στη Χρυσή Αυγή και οι κατηγορίες που εκτοξεύονται εις βάρος σου είναι πολύ σοβαρές, η αντίδραση δεν μπορεί να είναι ψύχραιμη. Κάποιος χρήστης του Twitter λοιπόν κατηγόρησε τον Χατζηνικολάου για ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής:

"Ρωτάει ο Χατζηνικολάου τον συνήγορο των Αιγυπτίων αλιεργατών αν υπάρχουν στοιχεία ή αν είναι συναισθηματικοί οι λόγοι για τους οποίους ζητάμε την καταδίκη της ΧΑ. 69 κατηγορούμενοι συνιστούν τον Χατζηνικολάου για καλύτερο ξέπλυμα".

Η απάντηση του Χατζηνικολάου ήταν άμεση και οργισμένη: "Είσαι θλιβερός! Γελοίος! Πιο ηλίθιος πεθαίνεις…". Ο διάλογος συνεχίστηκε με άλλον γνωστό χρήστη του Twitter που σχολίασε: "Δημοσιογράφος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου να ξέρει για την εγκληματική δράση Χρυσής Αυγής;" για να πάρει νέα απάντηση από τον γνωστό δημοσιογράφο:

"Καραγκιόζης είσαι… Εξευτελισμένος! Δεν με έχεις ακούσει ή διαβάσει ποτέ! Θλίψη!". Για την αποκατάσταση της αλήθειας μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου πόσταρε και το ρεπορτάζ για το οποίο κατηγορήθηκε.

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου - "Ντροπή σου ψεύτη"

Πανικός υπήρξε στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν πυρ και μανία με καλεσμένο του, ο οποίος τον κατηγόρησε και τον χαρακτήρισε ως ψεύτη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει μπλέξει σε αρκετούς καβγάδες στην πλούσια καριέρα του, αλλά σαν αυτόν με συνάδελφό του, που έγινε στην πορεία αρχηγός κόμματος, ελάχιστους έχουμε δει.

Είχε έρθει, τότε, σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τους δύο άνδρες να επιδίδονται σε έναν άγριο καβγά στη διάρκεια της εκπομπής «Στον Ενικό», με αφορμή τότε την υπογραφή του μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του «Ποταμιού» τον χαρακτήρισε «ψεύτη». Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο μετά την επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

Αυτή η διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ.

«Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρεται ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη», είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε «Ντροπή σου» σου απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε «κρίμα, είστε και δημοσιογράφος». Μιας και αναφερθήκαμε στα ξεσπάσματα του Νίκου Χατζηνικολάου, δείτε εδώ τι είπε σε έναν αθλητή, πριν λίγες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share