Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με παρενόχλησε ερωτικά ο…» - Σοκ με την αποκάλυψη της Δέσποινας Ολυμπίου

Τι ανέφερε στον αέρα;

6 Οκτωβρίου 2020 21:32
«Με παρενόχλησε ερωτικά ο…» - Σοκ με την αποκάλυψη της Δέσποινας Ολυμπίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ ήρθε με την αποκάλυψη της Δέσποινας Ολυμπίου, η οποία μίλησε για την ερωτική παρενόχληση, που έχει δεχθεί στο παρελθόν από πασίγνωστο τραγουδιστή.

«Υπήρξε ερωτική παρενόχληση, και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή και οι εκ των έσω γνωρίζουν και δεν έχει εκπλαγεί κανένας», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Love it», ενώ παλιότερα είχε προχωρήσει επίσης σε ανατριχιαστικές δηλώσεις για τη ζωή της.

Αναφέρθηκε επίσης και στους λάθους χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα που είχε για να πετύχει περισσότερα πράγματα στη δουλειά της.

«Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου. Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά».

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Δέσποινας Ολυμπίου - Δείτε τον για πρώτη φορά! (photo)

Αγκαλιασμένους, ερωτευμένους και πιο ευτυχισμένους από ποτέ «τσάκωσε» ο φακός του Youweekly.gr τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον σύντροφό της Πάνο Δούκα στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως γονείς, στη Γλυφάδα, μια ανάσα μακριά από το σπίτι τους.

Εκεί όπου βιώνουν πλέον μοναδικές στιγμές σαν κι αυτές που διαβάζεις στα παραμύθια με τον δικό τους «μικρό πρίγκιπα», που γεννήθηκε πριν από σαράντα μέρες και τους άλλαξε τη ζωή. Τι να λέμε τώρα;

Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ευτυχία του κόσμου», λέει στους δικούς της ανθρώπους η αγαπημένη τραγουδίστρια από την Κύπρο, με τα πρώτα αποκλειστικά φωτογραφικά καρέ να μαρτυρούν ότι ο ρόλος της μητέρας τής πάει τόσο πολύ, με την ίδια να δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share