Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκλόνισε την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς - Ρίγη συγκίνησης με το ζευγάρι

Τι συνέβη;

6 Οκτωβρίου 2020 17:42
Συγκλόνισε την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς - Ρίγη συγκίνησης με το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη ήταν η Κάτια Ζυγούλη με την κίνηση του Σάκη Ρουβά, η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης για το ζευγάρι, που επιμένει πάντοτε να δίνει το καλό παράδειγμα.

Το διάσημο ζευγάρι, που πρόσφατα είχε προκαλέσει χαμό με μια ιστορία του, δεν είναι ένα από τα αγαπημένα του κοινού χωρίς λόγο. Εκτός της επαγγελματικής τους επιτυχίας, τοποθετούμενοι καθένας στην κορυφή του δικού του τομέα, έχουν επιδείξει με τα χρόνια εξαιρετική κοινωνική ευαισθητοποίηση, που φτάνει από τους ανθρώπους μέχρι και τα ζώα.

Ο Ρουβάς, μάλιστα, υιοθέτησε μερικά μικρά γατάκια, με ένα σπουδαίο μήνυμα για την υιοθεσία και τη στείρωση, που προκάλεσε το θαυμασμό μεταξύ των ακολούθων του στο Instagram. «Τα μικρά μας έχουν βρει ήδη τη δική τους νέα οικογένεια. Σειρά σου να υιοθετήσεις κι εσύ ένα αδέσποτο ζωάκι. Ενημερώσου για τη στείρωση, και γίνε μέρος της λύσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Απόλυτη ανατροπή για τον Σάκη Ρουβά - Τα… έχασε μέχρι και η Κάτια Ζυγούλη

Η απόλυτη ανατροπή έγινε για τον Σάκη Ρουβά, με μια ανακοίνωση να πραγματοποιείται, η οποία έκανε… μέχρι και την Κάτια Ζυγούλη να τα χάσει.

Τις τελευταίες μέρες φαινόταν να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, σχετικά με την νέα παραγωγή, της οποίας θα ηγείτο, αλλά τελικά ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως την προχωρά κανονικά, παρότι το Big Brother συνεχίζει τα εξαιρετικά του ποσοστά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», λοιπόν, έρχεται στην χώρα μας το «The Masked Singer», ένα νέο σόου, στο οποίο θα μας συστήσει και πάλι το κανάλι του Φαλήρου, με το διάσημο τραγουδιστή να παίρνει ρόλο παρουσιαστή.

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, σε αυτό το σημείο ο σταθμός βρίσκεται στη διαδικασία της συμπλήρωσης της κριτικής επιτροπής, που αναμένεται να έχει ονόματα… έκπληξη, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ρουβάς «κλειδώνει» στη θέση του παρουσιαστή, την οποία γνωρίζει σε εξαιρετικό βαθμό από τις προηγούμενες θητείες του, ειδικά στο «X Factor».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share