Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του άντρα της

Ολόιδιοι με το Φίλιππο Μιχόπουλο

6 Οκτωβρίου 2020 15:04
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του άντρα της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όταν η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια με το Φίλλιπο Μιχόπουλο όλοι "πάγωσαν" με την ομορφιά του, σχεδόν κανείς όμως δεν γνώριζε πως ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Ο Ιάσωνας Μιχόπουλος είναι ο δεύτερος γιος της οικογένειας και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλό προφίλ Ωστόσο, εμείς ψάξαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μείναμε άφωνοι τόσο με την ομοιότητα με τον αδερφό του όσο και με την απαράμιλλη ομορφιά του.

Ο Ιάσωνας είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τις επιχειρήσεις της οικογένειας καθώς μαζί με τον αδερφό του κρατούν τη διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων, δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο τους στη Σαντορίνη.

Δείτε εδώ μερικές από τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στο Instagram:

Το σπάνιο κλικ με τον πατέρα και τον αδερφό του:

«Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δέχθηκε ισχυρό σοκ επειδή…» - Αποκάλυψη από την Αθηνά Οικονομάκου

Σε αποκάλυψη προχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τη σχέση τους, εξηγώντας το λόγο, που είχε δεχθεί στην αρχή ένα ισχυρό σοκ.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους από το 2013 και μέχρι σήμερα δείχνουν κάθε μέρα και πιο ερωτευμένοι, έχοντας ένα παιδί, τον Μάξιμο. Η ίδια, μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί, με το ζευγάρι να είναι δεσμευμένο με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2017 πολιτικά και το 2018 θρησκευτικά.

Υπήρχε και κάτι, όμως, που στην αρχή έκανε τον Φίλιππο Μιχόπουλο να σοκαριστεί και η Αθηνά Οικονομάκου, που πρόσφατα προχώρησε σε μια δραματική έκκληση, το μοιράστηκε στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, είχε σχέση με την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε.

Όπως αναφέρει η Οικονομάκου, ο Μιχόπουλος δέχθηκε ισχυρό σοκ από αυτή τη δημοσιότητα, κάτι που μάλιστα δεν του άρεσε. Παράλληλα, όμως, η ίδια επιχειρεί, όπως επεσήμανε, να μην τραβά τα φώτα για λανθασμένους λόγους, όπως για την προσωπική της ζωή και το παιδί της, επικεντρώνοντας την προσοχή σε όσα κάνει ως ηθοποιός, ή ως επιχειρηματίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share