Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο - "Είμαστε σε..."

Τι αποκαλύπτει η εκρηκτική ξανθιά

6 Οκτωβρίου 2020 11:30
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γάμος του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου απασχολούν τελευταία τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Αρχικά οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ωστόσο σε δηλώσεις που έκαναν και οι δυο ανέφεραν πως απλά έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να μείνουν για λίγο χωριστά.

Η κάμερα του "Πρωινού" συνάντησε την εκρηκτική ξανθιά σε βραδινή του έξοδο, Αλεξάνδρα η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, μίλησε για το γάμο της και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει τεθεί θέμα διαζυγίου και πως με τον σύζυγό της παρόλο που μένουν χωριστά είναι σε καθημερινή επικοινωνία.

«Είμαστε σε διάσταση δεν έχουμε μιλήσει για κάποιο διαζύγιο κάνουμε ένα διάλειμμα. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου και προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ. Είμαστε καλά επικοινωνούμε. Έχει τοποθετηθεί ο Αριστομένης.

Αυτά που ακούγονται για καυγάδες είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο κόσμος γιατί και εμείς δεν έχουμε βγει να μιλήσουμε δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Διαβάστε ακόμη στο Athensmagazine.gr τι είχε πει πρόσφατα ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Εικόνες σοκ: Δείτε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πραγματικά αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Το τι έχει πειράξει πάνω της δε είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές! H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks.

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πολύ όμορφη, ωστόσο έχει κάνει κάποιες μικρές παρεμβάσεις στην εμφάνισή της. Αμέσως μετά την είσοδό της στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της και πως ήταν πριν κάνει αυτές τις μικρές αλλαγές... Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share