Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Θα μου ζητήσετε και Ε9;" - H Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε εκτός εαυτού

Tι συνέβη με την παρουσιάστρια;

5 Οκτωβρίου 2020 22:23

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου λίγους μήνες πριν αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε με τα παιδία της στο Παρίσι, σίγουρα δεν περίμενε πως θα γινόταν στόχος για σχόλια γεμάτα... χολή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αγαπά πολύ τα ταξίδια γι' αυτό και όποτε της δίνεται η ευκαιρία κάνει μια μικρή απόδραση είτε εντός συνόρων είτε στο εξωτερικό. Τον περασμένο Φεβρουάριο, λοιπόν, θέλησε να πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι με τα παιδία της και τι πιο φυσιολογικό να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία για να μοιραστεί με τους followers της τη χαρά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται τα πάντα με το διαδικτυακό κοινό της, δείτε εδώ τι είπε μέσα από το κανάλι της στο Youtube για το διαζύγιό της.

Απ' ότι όμως φαίνεται δεν χάρηκαν όλοι και τόσο μαζί της μιας και μια follower της έγραψε ένα σχόλιο γεμάτο ειρωνεία.
Χαρακτηριστικά το σχόλιο έγραφε "Τέλεια. Αλλά σε πιο σχολείο πάνε τα παιδιά και μπορούν να ταξιδέψουν ανά δεύτερη εβδομάδα; Θέλω να πάω κι εγώ…"

Η Σίσσυ Χρηστίδου προσβλήθηκε από το σχόλιο και έσπευσε να απαντήσει με το δικό της τρόπο βάζοντας τη follower στη θέση της. Η παρουσιάστρια έγραψε "Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε 2 μέρες κοπάνα. Αυτή τη βδομάδα είναι κλειστό το σχολείο τους. Ε9 κάνεις;"

Η follower μάλλον κατάλαβε πως το σχόλιο της έβγαλε εκτός εαυτού τη διάσημη παρουσιάστρια και σαν να... έριξε λιγάκι τους τόνους λέγοντας "Είσαι φοβερή μανούλα.. και καλά κάνεις με τις κοπάνες"

Δείτε εδώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας και τα "επίμαχα" σχόλια:

Άλλος άνθρωπος η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Το κοινό της είναι φανατικό τόσο στην εκπομπή της όσο και στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube μέσα από το οποία μοιράζεται την καθημερινότητα της. Μέσα από το κανάλι της ανακοίνωσε και πριν λίγο καιρό το διαζύγιο της με το Θοδωρή Μαραντίνη.

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η παρουσιάστρια που είναι φανατική οπαδός των social media και της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ανέβασε μια φωτογραφία της όπου είναι σε πολύ νεαρή ηλικία με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Σίσσυ έχει αλλάξει αρκετά από τότε, αφού τα κόκκινα μαλλιά που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια της ταιριάζουν πολύ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share