Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος παππούς για δεύτερη φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

4 Οκτωβρίου 2020 14:11
Τρισευτυχισμένος παππούς για δεύτερη φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης αφού έγινε παππούς για δεύτερη φορά, ενώ λίγο καιρό πριν μητέρα για πρώτη φορά έγινε αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί".

"Σήμερα χαρά μεγάλη. Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός. Γιος του Παναγιώτη και της Ζωίτσας. Κούκλος υγιής και χαμογελαστός Μοιράζομαι την χαρά μου με όλους τους φίλους. Ο παππούς ήδη ευτυχής από τον πρώτο εγγονό έγινε δίπλα ευτυχισμένος" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος είχε γίνει παππούς για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν χρόνο από την κόρη της συζύγου του Ντορίτας Πετρατζά και τώρα βιώνει για δεύτερη φορά, από τον γιο της Παναγιώτη.

Κάτι που τον γέμισε με απόλυτη ευτυχία, καθώς η οικογένεια περίμενε πώς και πώς τον ερχομό του μωρού.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του πρόσφατα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον ρόλο του ως παππούς:

«Είμαι ένας παππούς που δεν έχω ακόμα ρόλο, γιατί είναι πολύ μικρό το παιδί κι έχει περισσότερο ανάγκη τη μάνα του ή τη γιαγιά του. Ο ρόλος μου θ' αρχίσει όταν θα είναι 2-3 ετών, εκεί θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί του, για να του μεταφέρω αυτό που θέλω. Ν' αγαπάει, να μη φοβάται... Να το μυήσω στη γαστρονομία, να το μάθω να τρώει κοκορέτσι και σπληνάντερο».

Baby boom: Έγινε πατέρας πασίγνωστος ηθοποιός

Πολλά χαμόγελα για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος μόλις ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας. Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι και μόλις δείτε θα νιώσετε ότι μεγαλώσατε. Διαβάστε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Baby boom για τον Ρούπερτ Γκρίντ και τη Τζέορτζια Γκρουμ, που υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους στον κόσμο, μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση ότι ήταν έγκυος.

Οι Γκρίντ , 31, και η Γκρουμ, 28, είναι μαζί από το 2011. Ενώ ο Γκρίντ είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του Ron Weasley στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Το όνομα του παιδιού δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, και δεν είναι ακόμη κατανοητό αν θα έχει μαγικές δυνάμεις, ή ταλέντο όπως οι γονείς του.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί μαζί τον Απρίλιο, με τον Γκριντ να είναι αποτελεί τον πρώτο από το κύριο καστ των ηθοποιών του Χάρι Πότερ που έγινε πατέρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share