Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τα παιδιά μου με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι…» - Σοκαρισμένη η Φαίη Μαυραγάνη με τα λόγια του Νίκου Μάνεση

Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος

2 Οκτωβρίου 2020 19:13
«Τα παιδιά μου με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι…» - Σοκαρισμένη η Φαίη Μαυραγάνη με τα λόγια του Νίκου Μάνεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη ήταν η Φαίη Μαυραγάνη με τα λόγια του Νίκου Μάνεση, με το γνωστό δημοσιογράφο να έχει μια συγκεκριμένη… μη επιθυμία για τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, που πήρε ένα ξαφνικό διαζύγιο, αναφέρθηκε στο τι θα ήθελε να γίνουν τα παιδιά του στο μέλλον, ευχόμενος να μην ακολουθήσουν το δρόμο του ιδίου και της συζύγου του. Παράλληλα, ανέφερε πως τα παιδιά του, τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά εξαιτίας της εργασίας του.

«Τη δική μου την ευχή δεν θα την έχουν. Αν θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά εύχομαι να μην γίνουν. Γιατί είναι σκληρή δουλειά, κακά αμειβομένη».

Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει επίσης πως τα παιδιά του δε παρακολουθούν την εκπομπή του και επιπλέον: «με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένας υδραυλικός. Δεν νιώθουν το δέος “α ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση”».

Ο Νίκος Μάνεσης έχει τρία παιδιά και είναι πολυάσχολος λόγω της εκπομπής του και του δελτίου ειδήσεων όμως μόλις καταφέρνει να ξεκλέβει λίγες ώρες, τις περνάει με τα παιδιά του και την πολύ γλυκιά σύζυγό του.

Πανδαιμόνιο στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση - Δε μπορούν να το πιστέψουν

Τον απόλυτο πανζουρλισμό προκάλεσε στον Alpha ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος για ακόμα μια φορά έκανε τη διαφορά και πέρασε μπροστά. Ευχάριστα τα νέα για το δυνατό χαρτί του καναλιού.

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για χθες Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έχει αναδειχθεί, πλέον, ο "βασιλιάς" της πρωινής ζώνης, καθώς τα ποσοστά που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο είναι απίστευτα.

Χθες 27/9 η εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" κράτησε και πάλι την πρωτιά στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης, αφού σημείωσε 23,3% στο δυναμικό κοινό. Δείτε τα νούμερα για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, παρακάτω.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 12,4
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 23,3
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 10,6
  • Mega: Οι κηπουροί του MEGA 3,7
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 9,5
  • Star: Κουταβοφιλαράκια 10,9
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share