Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι το φάρμακό μου" - Απίστευτη αποκάλυψη από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Άφωνος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Όσα έχει πει η ίδια!

2 Οκτωβρίου 2020 15:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Τετάρτης 23/9 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής για πολλά. Μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, δηλαδή το Ρουκ Ζουκ.

Σχετικά με το Ρουκ Ζουκ εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ήταν ένα όνειρο ζωής: “Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το “Ρουκ Ζουκ”, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το “Ρουκ Ζουκ” είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου.

Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή”. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζέτα Μακρυπούλια, δείτε εδώ μια φωτογραφία της που προκάλεσε χαμό.

Μια γυναίκα... χώρισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Όσο εκείνη έλειπε…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν πέρασαν πολλές κοινές μέρες διακοπών μαζί, λόγω των υποχρεώσεων που είχε καθένας από τους δύο, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να βρίσκεται αρκετό καιρό με τους φίλους της, αλλά και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός περνούσε καλά και μια γυναίκα... να τους χωρίζει.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» πόζαρε μαζί με την παρέα της, μεταξύ άλλων, με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο από την Αρχόντισσα του Ιονίου, την Κέρκυρα, ενώ έριξε... ξύλο σε συνάδελφό της.

«Παιδιά σας το ξαναλέω… Σαν τη φιλία δεν έχει! Είναι σπουδαία και πολύτιμη σχέση! Πως γίνεται κι όταν πιέζεσαι και τους έχεις ανάγκη, χωρίς να τους το πεις, χωρίς να το ζητήσεις, να είναι πάντα εκεί??

Πόσο σας αγαπώ! Δυο μέρες σας είδα κι άλλαξαν αμέσως όλα!! Τι ωραία που μπήκε ο μήνας μαζί σας! Τι παραλία ήταν αυτή !!! Και τέλος πότε θα ξανά πάμε Κέρκυρα για διακοπές κανονικές ???? Υπεροχο νησί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας με τα λόγια αυτά, την αναμνηστική φωτογραφία από τις διακοπές τους

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κάνει πολλές κοινές διακοπές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, η παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες με καλούς της φίλους κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, την ώρα που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησε μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Μελίνα Ασλανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share