Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

"Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου" - Μάχη με τον καρκίνο για πρωταγωνιστή του Καφέ της Χαράς

Ο λόγος για...

2 Οκτωβρίου 2020 10:51
Από Σοφία Φυρογένη

Για τη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε ηθοποιός από τη σειρά το "Καφέ της Χαράς". "Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου", είπε μεταξύ άλλων. Ο λόγος για τον...Βασίλη Χαλακατεβάκη.

Ο αγαπημένος σε όλους "φούρναρης" το βράδυ της Πέμπτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και έκανε μια αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε. Τι εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

Διαβάστε όσα είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς.

Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου" είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:

Βασίλης Χαλακατεβάκης εξομολόγηση για καρκίνο

"Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ "γιατί σε μένα;". Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε".

"Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε", είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Μιας και αναφερθήκαμε στη σειρά του ΑΝΤ1, δείτε εδώ όλες τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

Εμφανίστηκε… νύφη ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» στην Αννίτα Πάνια - Σόκαρε με την εμφάνισή της

Σόκαρε με την εμφάνισή της ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς», η οποία εμφανίστηκε… νύφη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με την παρουσιάστρια μάλιστα να τρελαίνεται, μόλις την αντίκρυσε με το φόρεμά της.

Θα θυμάστε όλοι, ασφαλώς, την Μπουλίτσα που είχαμε λατρέψει πριν από πολλά χρόνια. Η Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είχε ξεχωρίσει στη σειρά του ΑΝΤ1, για την οποία έπεσαν τίτλοι τέλους, και σήμερα κοντέυει να κλείσει τα 20 χρόνια της, με την ίδια να παρουσιάζεται στον αέρα του Open.

Συγκεκριμένα, η νεαρή «Μπουλίτσα» βρέθηκε ντυμένη νύφη στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια για να λάβει μέρος στην διαγωνιστική ενότητα, «Post μου κοίτα». Μαζί με το αρκουδάκι της, τη Ρόουζ, η 20χρονη φοιτήτρια θέλησε να παρουσιάσει μια διαφορετική εκδοχή νύφης.

«Είμαι η Χριστίνα, Ιουστίνα Αρχοντή. Βέβαια οι περισσότεροι με γνωρίζετε ως Μπουλίτσα. Τότε ήμουν τεσσεράμισι, τώρα έφτασα τα 20! Τελείωσα τη σχολή φυσικοθεραπείας, μπήκα στη βιολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών και… Αννίτα κοίτα! Ήρθα να κατακτήσω το Instagram» σημείωσε χαρακτηριστικά στο εισαγωγικό της βίντεο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share