Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση - Παραλίγο να "εκραγεί"

Οι φωτογραφίες που την άφησαν άφωνη!

1 Οκτωβρίου 2020 15:46
Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση - Παραλίγο να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Διπλό" ήταν το χτύπημα για την Αθηνά Ωνάση, με ορισμένες φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν, να την κάνουν να "εκραγεί".

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο κάνει συχνά δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις στη νέα σύζυγό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο άνθρωπος με την ταραχώδη προσωπική ζωή, στον οποίο φήμες χρεώνουν πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις στο παρελθόν, διαφημίζει συνεχώς τη νέα του σύζυγο και την αγάπη του προς εκείνη.

Θυμίζουμε ότι η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της χρυσής κληρονόμου -δείτε εδώ τι έγινε με το διαζύγιο- με τον ιππέα. Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, είχε έρθει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη δημοσιογράφο σύζυγό του με αφορμή τα γενέθλιά της, η οποία συνοδευόταν και από μια ικεσία προς τον Θεό να τους χαρίσει παιδί, κάτι που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

"Σήμερα είναι η μέρα της αγάπης μου! Η μέρα του άλλου μου μισού, του καλύτερου μου φίλου, του πολεμιστή μου, της γυναίκας που με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο! Επέλεξα αυτή την εικόνα επειδή την τράβηξα μια ημέρα πριν από τον γάμο μας και θυμάμαι πως σκέφτηκα: Αύριο ο Θεός θα μας ενώνει για πάντα και θα φροντίσω την αγάπη της ζωής μου. Μακάρι να είσαι πάντα χαρούμενη. Ζητώ από τον Θεό να μας δώσει μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια. Σε αγαπώ πιο πολύ από οτιδήποτε!".

Δείτε τις φωτογραφίες:

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση - "Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να..."

Αρκετές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Αθηνά Ωνάση και τη σχέση της με την Ελλάδα. Ο δικηγόρος της είχε πει με αφορμή την επίσκεψη της στη χώρα "Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"!

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια εκπομπή και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Έχει 24 φρουρούς στην Ελλάδα - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο!

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως είχε πει. Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους. Εκτός όμως από αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε εδώ την ανακοίνωσή της για το νέο έρωτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share