Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Δύσκολες ώρες: Η κρυφή σχέση του Νίκου Μουτσινά έληξε άδοξα

Τι συνέβη;

1 Οκτωβρίου 2020 15:15
Δύσκολες ώρες: Η κρυφή σχέση του Νίκου Μουτσινά έληξε άδοξα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε μία, αλλά δύο γνωστές στην τηλεόραση σχέσεις με ανθρώπους της τηλεόρασης!

Ο παρουσιαστής, στην πραγματικότητα, δεν κρύβει καθόλου τα συναισθηματικά του. Απλώς είναι συνεπής απέναντι στον εαυτό του σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν προβάλει, δεν αναλύει, δεν δίνει τροφή για την οποιαδήποτε σχέση του. Δεν δίνει στοιχεία. Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν.

Επειδή αυτή την καραμέλα την χρησιμοποιούν πολλές τηλεπερσόνες κυρίως, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα πάντα, μα τα πάντα, για να γράψεις και αλήθειες και σενάρια για τους έρωτες τους. Φτάνουν στο σημείο να χουν χωρίσει, αλλά να τροφοδοτούν με τον τρόπο τους, δημοσιεύματα. Τόσο πολύ το θέλουν, τόσο πολύ κάνουν πως δεν το θέλουν.

Παράδειγμα η Φαίη Σκορδά που ενώ χώρισε αυτή την εποχή, τώρα, που τα νούμερα τηλεθέασης – δική μας εκτίμηση αυτό το τελευταίο – την εκθέτουν ανεπανόρθωτα, τώρα ίδια επέτρεψε σε συνεργάτες δικούς της και του Αντ1, να της πετάνε στον αέρα σπόντες για τα προσωπικά της.

Η κρυφή σχέση του Νίκου Μουτσινά έληξε άδοξα

Και που πήγε η Φαίη που διαφήμιζε πως δεν υπάρχει χώρος παρά μόνο για τα παιδιά της;

Πως βρεθήκαμε στη Φαίη; Μα αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για να καταλάβετε μέσω σύγκρισης, το πως αντιμετωπίζει ο Μουτσινάς τα πράγματα. Θα μου πείτε έχει σημασία το ότι είναι άντρας και οι συνθήκες διαφορετικές, άρα και η στρατηγική που διαλέγει.

Ο Νίκος λοιπόν, μόνο φέτος, ανακοίνωσε ο ίδιος τη ύπαρξη σχέσης, όταν ανέβασε ένα αρκετά κατατοπιστικό δημοσίευμα στο instagram!

Αυτή η σχέση μετρά δύο χρόνια σχεδόν. Αλλά φέτος ο παρουσιαστής αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει γι αυτή.

Δύο σχέσεις από κείνες όμως που πολλοί από το κοινό δεν είχαν πάρει χαμπάρι, ίσως επειδή τότε δεν είχε κάνει ακόμα τη μεγάλη επιτυχία για ν’ ασχοληθούν τόσο μαζί του, ήταν με δύο, επίσης γνωστές τηλεοπτικές προσωπικότητες.

Μεγάλες και οι δύο. Πάνω από τέσσερα χρόνια ήταν μαζί με τη μία και τη γνώριζαν οι άνθρωποι του στενού τους κύκλου. Η μία σχέση ήταν δέκα χρόνια πριν, η άλλη, πριν 7 χρόνια.

Κράτησε μέχρι πρόπερσι!… Υπήρξαν βέβαια και καλοκαίρια που ο Νίκος ήταν μόνο με φίλους. Αδέσμευτος εντελώς!

Πηγή: freegossip.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share