Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Δυόμισι φορές σε εντατική…" - Θρίλερ για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

1 Οκτωβρίου 2020 07:38
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην περιπέτεια της υγείας του, αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι είπε για τις εντατικές, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, περί τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ανέφερε στην εκπομπή του, στον Real fm, με αφορμή τους κινδύνους από τον κορωνοϊό, ότι δυο φορές νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θέμα υγείας- και δε θα ήθελε αυτό να συμβεί και τρίτη.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, η συζήτηση το έφερε πάλι (όταν θύμωσε από μήνυμα ακροατή) να μιλήσει για τη νοσηλεία του, "δυόμισι φορές" όπως είπε, σε ΜΕΘ. Οι δύο ήταν για αρκετά 24ωρα και η τρίτη για λίγες ώρες.

«Είσαι γελοίος ρε καραγκιοζάκο…» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντι σε χρήστη των social media, ο οποίος επί της ουσίας τον κατηγόρησε για το δημοσιογραφικό του έργο, θεωρώντας πως δεν είναι άμεμπτο, αλλά ο ίδιος, φυσικά, δεν… το άφησε να πέσει κάτω.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, που ζει εσχάτως ένα δικό του εφιάλτη, είχε σχολιάσει, είναι αλήθεια, το θέμα της λίστας Πέτσα και του σάλου, που είχε προκαλέσει ο τρόπος, με τον οποίο διανεμήθηκαν τα περίφημα 20 εκατομμύρια ευρώ. Απέναντί του, όμως, βρέθηκε ένας χρήστης του Twitter, που του επιτέθηκε, αλλά ο Χατζηνικολάου απάντησε, όντας καταπέλτης εναντίον του.

«Σσσσσσσς ο άνθρωπος τιμά τα λεφτά που πήρε από την #λιστα_Πετσα», έγραψε ο χρήστης, με τον Χατζηνικολάου να του λέει τα εξής: «Είσαι γελοίος! Δεν έχεις καν διαβάσει τη λίστα καραγκιοζάκο…».

"Να ξεχάσουμε τον...": Δημόσια έκκληση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Μια ξεχωριστή εκπομπή με καλεσμένη την... κουμπάρα του, Φαίη Σκορδά, έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου απόψε στο "Ενώπιος Ενωπίω"!

Συγκεκριμένα σήμερα στις 23:00 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου μας ζητάει να ξεχάσουμε τον... κορωνοϊό και την κατάθλιψη των ημερών σε μια ξεχωριστή εκπομπή, κάνοντας στην ουσία μια έκκληση στους τηλεθεατές.

"Δευτέρα στις 23:30 το Ενώπιος Ενωπίω φέρνει το χαμόγελο της @fayskorda στις οθόνες σας, για να «ξεχάσουμε» τον κορωνοιό και την κατάθλιψη των ημερών! Σας περιμένω! #enwpiosenwpiw"!

Δείτε την ανάρτησή του στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share