Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πάγωσαν» Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι - «Σεισμός» στην οικογένειά τους

Πανικός με τη δικαστική απόφαση

30 Σεπτεμβρίου 2020 14:15
«Πάγωσαν» Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι - «Σεισμός» στην οικογένειά τους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σεισμό» έφερε στην οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μια δικαστική απόφαση, εξαιτίας της οποίας το ζευγάρι «πάγωσε».

Συγκεκριμένα, η δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την Daily Mail έληξε κατά ένα μέρος με επικράτηση του Μέσου Ενημέρωσης, το οποίο είχε δημοσιεύσει αρκετά βιογραφικά στοιχεία για τη Μέγκαν, με την ίδια να το «κυνηγά» για παραβίαση της προσωπικής της ζωής, ενώ πρόσφατα το ίδιο το ζεύγος έκανε χαμό για το παλάτι με μια κίνησή του.

Η υπόθεση αυτή ξεκινά, επί της ουσίας, τον Φεβρουάριο του 2019, όταν η άλλοτε ηθοποιός και Δούκισσα του Σάσεξ, έκανε μήνυση στην Daily Mail και τη Mail on Sunday, θεωρώντας ως παραβίαση της προσωπικής της ζωής τη δημοσιοποίηση των γραμμάτων προς τον πατέρα της, τον Αύγουστο του 2018. Το Μέσο, από την πλευρά του, προχώρησε σε υπεράσπιση, με τη γραμμή του να αναφέρει πως το βιογραφικό βιβλίο «Finding Freedom» περιέχει επίσης το συγκεκριμένο κομμάτι. Η Daily Mail επισημαίνει, δε, ότι η Μέγκαν και ο Χάρι βρίσκονταν σε συνεννόηση με τους συντάκτες του βιβλίου, για όσα θα γράφονταν σε αυτό.

Μέσα σε αυτή τη συνεννόηση, φυσικά, υπήρχαν και πληροφορίες για το εν λόγω γράμμα της Μέγκαν στον Τόμας Μαρκλ, με το ζευγάρι να πιέζει, ώστε να παρουσιαστούν ευνοϊκά για το ίδιο τα γεγονότα. Οι δικηγόροι της γυναίκας, βέβαια, αρνήθηκαν αυτή την κατηγορία, με το ίδιο το βιβλίο, επίσης, να τονίζει πως εκείνη «κυνηγούσε» τα tabloids, τη στιγμή που ο Χάρι ηγείτο της εξόδου από το Μπάκιγχαμ.

Ο δικηγόρος της Μέγκαν, Τζάστιν Ράσμπροκ, επισημαίνει πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε συνεργασία των δύο πλευρών για τη συγγραφή του βιβλίου, μην έχοντας μιλήσει ποτέ με τους δημοσιογράφους, Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, που ανέλαβαν χρέη συγγραφέων. Το δικαστήριο, βέβαια, έδωσε δίκαιο στην Daily Mail, προσθέτοντας πως το επιχείρημα για το «Finding Freedom» μπορεί να προστεθεί στην υπεράσπισή του, καθώς μια νέα δίκη ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο του 2021.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share