Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά - Τι συμβαίνει στο γάμο τους;

Αποκάλυψη για το ζευγάρι

30 Σεπτεμβρίου 2020 09:53
Χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά - Τι συμβαίνει στο γάμο τους;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή βρέθηκε η Έλενα Τσαβαλιά, με την ίδια να βάζει «φωτιά» στα social media, μαζί με τις απορίες για το τι συμβαίνει στο γάμο τους, ενώ πρόσφατα σάλο προκάλεσε η αναφορά σε παιδί.

Για όσους γνωρίζουν, βέβαια, τίποτα το παράξενο δεν προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού, η οποία αποφάσισε… να το ρίξει έξω, με την ίδια να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή.

Η Τσαβαλιά, συγκεκριμένα, ανήρτησε φωτογραφία από την νυχτερινή της έξοδο στο Instagram και σε αυτή δε βρισκόταν ο Μάρκος Σεφερλής, που δεν ανέβασε κάποια με τη σειρά του. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δε σημαίνει κάτι, με τον ίδιο τον ηθοποιό να έχει αναφέρει στο παρελθόν πως δε ζηλεύει και αρκείται στο… να κοιτάξει το Instagram, για να είναι ήσυχος.

Η σύζυγός του, πάντως, δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, με το ζευγάρι επίσης να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην καθημερινότητά του, τολμώντας βήματα και πέρα από τις παραστάσεις, όπου συμμετέχει μαζί, μιας και σύντομα αναμένεται να φανούν τα αποτελέσματα της νέας του επιχειρηματικής κίνησης.

Ποια Έλενα Τσαβαλιά; Απίστευτη καλλονή η πρώην του Μάρκου Σεφερλή!

Tη θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά;

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Τι λέτε και εσείς, δεν συμφωνείτε;

«Μεταμορφώθηκε» ο Μάρκος Σεφερλής - Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η Έλενα Τσαβαλιά

Ούτε η Έλενα Τσαβαλιά δεν πίστευε στα μάτια της με την εικόνα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» και εμφανίστηκε αγνώριστος, σε σύγκριση με όσα έχουμε συνηθίσει από τον ίδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποτελεί πάντοτε μια υπέροχη πηγή χιούμορ και, στο πλαίσιο αυτό, δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις «μεταμορφώσεις» του, οι οποίες ορισμένες φορές μας αφήνουν πραγματικά άφωνους, ενώ ακόμη και η αγαπημένη σύζυγός του δύσκολα θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, ο Σεφερλής εμφανίστηκε… Τρύφωνας Σαμαράς δίπλα στον ίδιο τον Τρύφωνα και είναι αλήθεια, ότι στο πρώτο πλάνο δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποιος είναι… ο πραγματικός. Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφθηκαν οι δύο, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share