Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια γυναίκα... χώρισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Όσο εκείνη έλειπε…

Τι έκανε όσο η παρουσιάστρια έλειπε;

30 Σεπτεμβρίου 2020 09:32
Μια γυναίκα... χώρισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Όσο εκείνη έλειπε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν πέρασαν πολλές κοινές μέρες διακοπών μαζί, λόγω των υποχρεώσεων που είχε καθένας από τους δύο, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να βρίσκεται αρκετό καιρό με τους φίλους της, αλλά και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός περνούσε καλά και μια γυναίκα... να τους χωρίζει.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» πόζαρε μαζί με την παρέα της, μεταξύ άλλων, με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο από την Αρχόντισσα του Ιονίου, την Κέρκυρα, ενώ έριξε... ξύλο σε συνάδελφό της.

«Παιδιά σας το ξαναλέω… Σαν τη φιλία δεν έχει! Είναι σπουδαία και πολύτιμη σχέση! Πως γίνεται κι όταν πιέζεσαι και τους έχεις ανάγκη, χωρίς να τους το πεις, χωρίς να το ζητήσεις, να είναι πάντα εκεί??

Πόσο σας αγαπώ! Δυο μέρες σας είδα κι άλλαξαν αμέσως όλα!! Τι ωραία που μπήκε ο μήνας μαζί σας! Τι παραλία ήταν αυτή !!! Και τέλος πότε θα ξανά πάμε Κέρκυρα για διακοπές κανονικές ???? Υπεροχο νησί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας με τα λόγια αυτά, την αναμνηστική φωτογραφία από τις διακοπές τους

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κάνει πολλές κοινές διακοπές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, η παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες με καλούς της φίλους κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, την ώρα που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησε μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Μελίνα Ασλανίδου.

"Κρυφός" γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Δεν το έμαθε κανείς

Μπορεί να είναι γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί όμως κρατάμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή!

Όπως κρυφό έχουν καταφέρει να κρατήσουν και έναν γάμο. Όχι τον δικό τους αλλά ενός φίλου του Μιχάλη, που παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια στις ΗΠΑ και δεν το έμαθε κανείς.

Πάμε πίσω στο 2016 όταν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη! Παρά όσα είχαν ακουστεί εκείνο το διάστημα για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν είχαν απομακρυνθεί, αλλά ήρθαν ακόμη πιο κοντά εξαιτίας ενός γάμου.

Ενας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη από την Κύπρο κάλεσε εκείνον και τη σύντροφό του στις ΗΠΑ κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι και να συνδυάσει το ευχάριστο γεγονός με διακοπές.

Φήμες θέλουν ο γάμος αυτός να έσωσε την σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνο το διάστημα οι τσακωμοί ήταν έντονοι και είχαν φτάσει μια ανάσα από τον χωρισμό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share