Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Μαζί του η Κατερίνα Καραβάτου

Η νέα ενημέρωση της παρουσιάστριας

30 Σεπτεμβρίου 2020 09:14
Εξελίξεις με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Μαζί του η Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν με την κατάσταση της υγείας του Κρατερού Κατσούλη, με την Κατερίνα Καραβάτου να βρίσκεται μαζί του σε αυτή τη «μάχη» και την ίδια να ενημερώνει για το τι τελικά συμβαίνει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», με τη σύζυγό του να ενημερώνει πως δεν μπορούσε για ακόμη μια μέρα να είναι παρών, καθώς υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τον «εμποδίζει».

Το θετικό νέο, όπως μετέδωσε η Καραβάτου, είναι πως ο Κατσούλης είναι πολύ καλύτερα, ευελπιστώντας πως αύριο (1/10) θα μπορέσει να παρευρεθεί στο πλατό, ενώ πέρασε στο κοινό το δημόσιο «ευχαριστώ» του για τα μηνύματα συμπαράστασης, μετά την χθεσινή (29/9) αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του.

Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη - "Του συνέβη κάτι χτες και..."

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς το πρωί της Τρίτης απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή του STAR. Μάλιστα, η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι κάτι του συνέβη με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να εμφανιστεί στο πάνελ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" κατευθύνθηκε προς το πάνελ και στα πρώτα λόγια της δεν έκρυψε την απόγνωσή της για αυτό που συμβαίνει.

"Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη", είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

"Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά".

Τρόμος για την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα - Σε κατάσταση σοκ ο Κρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει βιώσει τον τρόμο στον αέρα της εκπομπής της με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον δεύτερο να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά από αυτό που συνέβη.

Οι δύο παρουσιαστές, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη συνήθεια στα πρωινά μας, με την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» να σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και, πάντοτε, έχουν να προσφέρουν τις δικές τους εκπλήξεις. Μερικές φορές, βέβαια, οι εκπλήξεις γίνονται… στους ίδιους τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, σε μια από τις εκπομπές, το ζευγάρι δέχθηκε ισάριθμα κουτιά, τα οποία έπρεπε να ανοίξουν, ώστε να δουν τι υπήρχε μέσα σε αυτά. Ο Κατσούλης αρχικά άνοιξε το δικό του και βρήκε τρεις πολύ ωραίες κούπες, ενώ όταν η Καραβάτου επιχείρησε το ίδιο… τρόμαξε, αφού της πετάχτηκε… ένας κούκος, σαν αυτόν που υπάρχει στο σήμα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share