Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Σάκη Ρουβά - Σοκαρισμένη η Κάτια Ζυγούλη

Δύσκολη συνθήκη από το πουθενά

29 Σεπτεμβρίου 2020 18:50
Τραγικές στιγμές για τον Σάκη Ρουβά - Σοκαρισμένη η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές στιγμές βίωσε τις τελευταίες ώρες ο Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη να είναι στο πλευρό του σε μια δύσκολη συνθήκη, που προέκυψε από το πουθενά.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για την προωθητική ανάρτηση, που προκάλεσε σάλο, καθώς πόζαρε με τζιπ γνωστής εταιρείας στο Ηρώδειο, ενώ μια εξέλιξη πρόσφατα τον «πάγωσε».

Μετά από την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ότι η διαφήμιση του Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης, ο τραγουδιστής με ανάρτησή του σε story στο Instagram απολογήθηκε. Οπως τόνισε, επρόκειτο για «μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Μια γυναίκα… αναστατώνει Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Μια γυναίκα… αναστατώνει τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, με την ανακοίνωση να έρχεται για τη δεύτερη και την ίδια να χαίρεται στο άκουσμά της.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μιλάει για τη δική της σχέση με τη μόδα και πώς η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε σε ένα διαχρονικό στυλ ντυσίματος, ως καλεσμένη στην εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» της ΕΡΤ.

Είναι ένα ερώτημα που απευθύνουμε καθημερινά στον εαυτό μας. «Τι να φορέσω σήμερα;». Την απάντηση επιχειρεί να δώσει η εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00, στην ΕΡΤ1, με την παρουσία και της δημοσιογράφου του καναλιού του Φαλήρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share