Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν έχω υπομονή, νιώθω ότι…» - Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου για το γάμο της

Όλα όσα είπε

29 Σεπτεμβρίου 2020 17:21
«Δεν έχω υπομονή, νιώθω ότι…» - Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου για το γάμο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει με τα λόγια για το γάμο της η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σε συέντευξή της αναφέρθηκε στην υπομονή, που δεν έχει πια και εξηγώντας το τι νιώθει.

Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με τη δεύτερη να της επιφυλάσσει μια έκπληξη για τα γενέθλια της και της έδωσε μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ «έσκασαν» τα νέα από τον ΑΝΤ1 για την ίδια.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση της με τον σύζυγό της: «Αν αγαπάς πραγματικά και νιώθεις με τον σύντροφό σου μία γροθιά, όλα είναι εύκολα. Αυτό που γνώρισε ο Αντώνης δεν έχει διαφορά με αυτό που βλέπει τώρα ο κόσμος. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τη δημοσιότητα, αλλά νομίζω κι εκείνος με αγαπάει τόσο πολύ κι εγώ όταν γυρίζω σπίτι μου δεν ασχολούμαι με τη δουλειά μου, είμαστε αυτό που ήμασταν πάντα.

Είμαστε 20 χρόνια μαζί, έτυχε και αγαπηθήκαμε πάρα πολύ βαθιά. Κάπως έτσι νιώθω κι εσένα. Δηλαδή, ξέρω ότι με καταλαβαίνεις, γι’ αυτό μπορώ και στο λέω. Χωρίς να πούμε λεπτομέρειες, νιώθω -επειδή κι εσύ πρόσφατα έκανες μια μικρή εξομολόγηση μέσα από τα social media- ότι είσαι κοντά σε μένα. Δεν υπάρχει συνταγή, υπομονή και από τους δύο και βαθιά ειλικρινή αγάπη».

Τραγικές εξελίξεις με την Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν όσο τίποτα άλλο σε εκείνη και τις δυνατότητές της και την στηρίζουν όσο δεν πάει, όμως φέτος φαίνεται πως έκαναν ένα λάθος που τους έχει προκαλέσει "πονοκέφαλο".

Το κανάλι του Αμαρουσίου βλέπει τα νούμερα της απογευματινής ζώνης να έχουν πέσει δραματικά σε σχέση με την περσινή σεζόν, με τη Μαρία Μπεκατώρου να είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share