Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Τα διέλυσαν όλα μετά από 2 χρόνια γάμου!

Τεράστια έκπληξη!

29 Σεπτεμβρίου 2020 14:11
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Τα διέλυσαν όλα μετά από 2 χρόνια γάμου!

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλου, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή «Love it».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το ζευγάρι είναι σε διάσταση και δεν έχει πάρει διαζύγιο. Δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους, ωστόσο είναι σε διάσταση.

Άναψε φωτιές: Πόζαρε χωρίς μαγιό και έριξε το διαδίκτυο!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε τόπλες και πάθαμε "εγκεφαλικό" με τις πόζες της. Έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να... παραμιλά.

Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο στιλ φωτογραφίας έχει γίνει μόδα, αφού από την ημέρα που δημοσίευσε την τόπλες πόζα της η Μαρία Ηλιάκη έχουμε δει αρκετές κυρίες της showbiz να την "αντιγράφουν".

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πήγε σε άλλον level! Πόζαρε τόπλες φορώντας ένα στέμμα στο κεφάλι, ανάμεσα σε φυτά και προκάλεσε αναστάτωση στο Instagram.

Τα likes όπως ήταν επόμενο των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός βόμβα στην showbiz!

Κανονική "ταραχή" έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση που έγινε γνωστή για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε. Οι δυο τους, αποφάσισαν να τα «σπάσουν», λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους στο κοινό.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο και να περνάει μαζί πολύ χρόνο. Άλλωστε οι λογαριασμοί τους στο Instagram ήταν γεμάτοι με κοινές φωτογραφίες και έτσι δεν άργησε να έρθει και η ανακοίνωση για τον γάμο τους!

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα

Ο λόγος για την Demi Lovato και τον Max Ehrich οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια ακόμα δεν έχουν διαγράψει όλες τις φωτογραφίες τους, μόνο αυτές από τον αρραβώνα.

«Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά η Demi και ο Max αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. Έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και θα λατρεύουν πάντα τον χρόνο που περνούσαν μαζί» εξήγησε πηγή στο αμερικάνικο People, ενώ σοκ έχει προκαλέσει ακόμα ένας χωρισμός!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share