Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια Έλενα Τσαβαλιά; Απίστευτη καλλονή η πρώην του Μάρκου Σεφερλή!

Γυναικάρα!

28 Σεπτεμβρίου 2020 14:32
Ποια Έλενα Τσαβαλιά; Απίστευτη καλλονή η πρώην του Μάρκου Σεφερλή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tη θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά; Μάλιστα για το ζευγάρι τελευταία έχουν ακουστεί αρκετές φήμες περί χωρισμού.

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Τι λέτε και εσείς, δεν συμφωνείτε;

«Μεταμορφώθηκε» ο Μάρκος Σεφερλής - Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η Έλενα Τσαβαλιά

Ούτε η Έλενα Τσαβαλιά δεν πίστευε στα μάτια της με την εικόνα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» και εμφανίστηκε αγνώριστος, σε σύγκριση με όσα έχουμε συνηθίσει από τον ίδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποτελεί πάντοτε μια υπέροχη πηγή χιούμορ και, στο πλαίσιο αυτό, δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις «μεταμορφώσεις» του, οι οποίες ορισμένες φορές μας αφήνουν πραγματικά άφωνους, ενώ ακόμη και η αγαπημένη σύζυγός του, με την οποία σημείωσε μια απόλυτη ανατροπή τελευταία, δύσκολα θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, ο Σεφερλής εμφανίστηκε… Τρύφωνας Σαμαράς δίπλα στον ίδιο τον Τρύφωνα και είναι αλήθεια, ότι στο πρώτο πλάνο δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποιος είναι… ο πραγματικός. Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφθηκαν οι δύο, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

"Τα οικονομικά προβλήματα μας...": Τραγικές εξελίξεις για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στο παρελθόν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της με τον Μάρκο Σεφερλή που την συγκίνησαν. Αναφέρθηκε σε προβλήματα οικονομικά αλλά και προσωπικά που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Στο The 2night show εμφανίστηκε η Έλενα Τσαβαλιά και ήταν άκρως αφοπλιστική και πανέμορφη. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά σε αυτή δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share