Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

"Κρυφός" γάμος για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Δεν το έμαθε κανείς

Το μεγάλο μυστικό!

28 Σεπτεμβρίου 2020 09:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είναι γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί όμως κρατάμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή!

Όπως κρυφό έχουν καταφέρει να κρατήσουν και έναν γάμο. Όχι τον δικό τους αλλά ενός φίλου του Μιχάλη, που παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια στις ΗΠΑ και δεν το έμαθε κανείς.

Πάμε πίσω στο 2016 όταν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη! Παρά όσα είχαν ακουστεί εκείνο το διάστημα για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν είχαν απομακρυνθεί, αλλά ήρθαν ακόμη πιο κοντά εξαιτίας ενός γάμου.

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

Ενας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη από την Κύπρο κάλεσε εκείνον και τη σύντροφό του στις ΗΠΑ κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι και να συνδυάσει το ευχάριστο γεγονός με διακοπές.

Φήμες θέλουν ο γάμος αυτός να έσωσε την σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνο το διάστημα οι τσακωμοί ήταν έντονοι και είχαν φτάσει μια ανάσα από τον χωρισμό!

"Μετά από 10 χρόνια είναι λογικό...": Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τον... χωρισμό της από την Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, ο τραγουδιστής στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση διαψεύδοντας τα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του μιλώντας το 2019 στο περιοδικό People.

«Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς». Όσο για τις φήμες του μεγάλου χωρισμού που κυκλοφορούν, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα»

Κι αν νομίζεις πως ο Μιχάλης δεν ζηλεύει τη Ζέτα, κάνεις λάθος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η ζήλεια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη, η μεγάλη δόση βλάπτει, την χρησιμοποιώ αλλά σε μικρές δόσεις».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να την προστατεύσουν, κάτι που έχουν καταφέρει πολύ καλά και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ ερωτευμένοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share