Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

"Πόσο IQ έχεις;": Χαμός από την φωτογραφία που πόσταρε η Τατιάνα Στεφανίδου

Επικράτησε πανικός

28 Σεπτεμβρίου 2020 08:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μακριά από όλους και από όλα πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, μαζί με την οικογένειά της, βρέθηκε στην Τζια για να περάσει χαλαρά μερικές ημέρες, την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της περνάει δύσκολα!

Η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία από την Τζια και το σχόλιο μιας θαυμάστρια για το τι κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου και διατηρείται τόσο όμορφο προκάλεσε πανικό!

"Τι κάνεις και έχεις τόσο όμορφο, αψεγάδιαστο δέρμα? Πραγματικά φαίνεσαι σαν να είσαι 18 χρονών! Είσαι πολύ όμορφη", έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα για να πάρει την απάντηση: "πόσο IQ έχεις?? χαχαχαχααααααααααα". Μάλιστα δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις για τις πλαστικές της επεμβάσεις. "botox legete"!

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στο Instagram της Τατιάνας Στεφανίδου:

Έκτακτη ανακοίνωση για την Τατιάνα Στεφανίδου - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Έκτακτη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις, που είχε επί μήνες, μετά τις προηγούμενες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια έφτασε σε συμφωνία με το Mega, με το «μαραθώνιο» συζητήσεων να τελειώνει με συμφωνία. Οι δύο πλευρές βρήκαν την «χρυσή τομή» μαζί με την ώρα, όπου θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση η εκπομπή της, χωρίς μάλιστα να «κοπεί» κάποιο πρόγραμμα παντελώς

Η προετοιμασία της εκπομπής, μάλιστα, ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο. Η εκπομπή αυτή θα μπει «σφήνα» ανάμεσα στο «Κοινωνία ώρα Mega» και στο «Πάμε Δανάη» και θα παίζει καθημερινά στην πρωινή ζώνη του σταθμού 8-10.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share