Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

«Είσαι γελοίος ρε καραγκιοζάκο…» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ένταση για το δημοσιογράφο

27 Σεπτεμβρίου 2020 15:37
«Είσαι γελοίος ρε καραγκιοζάκο…» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντι σε χρήστη των social media, ο οποίος επί της ουσίας τον κατηγόρησε για το δημοσιογραφικό του έργο, θεωρώντας πως δεν είναι άμεμπτο, αλλά ο ίδιος, φυσικά, δεν… το άφησε να πέσει κάτω.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, που ζει εσχάτως ένα δικό του εφιάλτη, είχε σχολιάσει, είναι αλήθεια, το θέμα της λίστας Πέτσα και του σάλου, που είχε προκαλέσει ο τρόπος, με τον οποίο διανεμήθηκαν τα περίφημα 20 εκατομμύρια ευρώ. Απέναντί του, όμως, βρέθηκε ένας χρήστης του Twitter, που του επιτέθηκε, αλλά ο Χατζηνικολάου απάντησε, όντας καταπέλτης εναντίον του.

«Σσσσσσσς ο άνθρωπος τιμά τα λεφτά που πήρε από την #λιστα_Πετσα», έγραψε ο χρήστης, με τον Χατζηνικολάου να του λέει τα εξής: «Είσαι γελοίος! Δεν έχεις καν διαβάσει τη λίστα καραγκιοζάκο…».

"Μετά από χημειοθεραπεία..." - Σπάραξε καρδιές ο Νίκος Χατζηνικολάου για την μάχη με τον καρκίνο

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δώσει μάχη με τον καρκίνο και έχει βγει νικητής! Μάλιστα ο διάσημος παρουσιαστής έχει λυγίσει και δημόσια για την μεγάλη μάχη και την νόσο!

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

Από την σελίδα του φίλου Γιώργου Βρέττα: Μετά από χημειοθεραπεία είναι αλήθεια ότι χρειάζονται χρόνια μέχρι να νιώσεις ξανά ζωντανός… με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας δεν θα είσαι ποτέ 100 % fitt επειδή το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αδύναμο.

Στην πιο δύσκολη στιγμή, ξέρεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι ή άνθρωποι που σε εκτιμούν.

Δυστυχώς, οι φίλοι του fb, όπως και οι περισσότερες φιλίες, θα σας αφήσουν στη μέση μιας ιστορίας. Θέλουν να δώσουν ένα «Like» για την ιστορία, αλλά δεν διαβάζουν πραγματικά το μήνυμα όταν βλέπουν ότι είναι μακρύ.
Περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη σταματήσει να διαβάζουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη πάει στην επόμενη δημοσίευση στις ενημερώσεις.

Αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτή τη δημοσίευση για να υποστηρίξω οικογένειες, φίλους και συγγενείς που πολέμησαν αυτή την τρομερή ασθένεια μέχρι το τέλος…

Μάχη Νίκου Χατζηνικολάου με καρκίνο

Τώρα εγώ σε αυτούς που παίρνουν χρόνο να διαβάσουν αυτή τη δημοσίευση μέχρι το τέλος… ένα μικρό τεστ απλά για να δούμε ποιος διαβάζει και ποιος το δημοσιεύει.

Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ επιθετικός και καταστροφικός εχθρός των σωμάτων μας. Ακόμα και μετά τη λήξη της θεραπείας, το σώμα θα παραμείνει αδύναμο ακόμη και στην προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης του Δεκ στη θεραπεία. Είναι μια πολύ μεγάλη διαδικασία.

Παρακαλώ, προς τιμήν ενός οικογενειακού μέλους ή ενός φίλου που πέθανε από καρκίνο, ή συνεχίζει να πολεμήσει τον καρκίνο, ή ακόμα και να έχει καρκίνο · Αντιγράψτε αυτή τη δημοσίευση και δημοσιεύστε τη στη σελίδα σας στο fb

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τους άλλους να λένε, «Αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις, θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω». έτσι βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είδαν αυτή τη δημοσίευση (ίσως ακόμη και να διαβάσουν μέχρι το τέλος) Δεν θα το δημοσιεύσει, αλλά σας ζητώ να δημοσιεύσετε ως υποστήριξη για την οικογένεια / τους φίλους.

Αντιγραφή και επικόλληση – αλλά μην κοινοποιήσετε αυτή τη δημοσίευση.
Θα ήθελα να ξέρω σε ποιον μπορώ να βασίζομαι αν χρειάζομαι υποστήριξη. Όταν τελειώσεις, γράψε το ελάχιστο «έγινε» σε σχόλιο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δυστυχώς όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν συγγενή ή φίλο, που έδωσε ή δίνει αυτή την άνιση μάχη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share