Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με την Έλενα Τσαβαλιά - «Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής

Τι ανέφερε η ηθοποιός;

26 Σεπτεμβρίου 2020 18:03
Ρίγη συγκίνησης με την Έλενα Τσαβαλιά - «Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης υπήρξαν με την Έλενα Τσαβαλιά, με ένα από τα τελευταία της σχόλια να «λυγίζουν» τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος χάρηκε με το τελευταίο σχόλιο, που έκανε η σύζυγός του.

Οι δυο τους φαίνεται αυτή την εποχή να βρίσκονται στα καλύτερά τους, έχοντας ξεκινήσει το επόμενο μεγάλο βήμα τους, με την ηθοποιό να περνά ένα εξαιρετικό καλοκαίρι και να δείχνει, τώρα που πέρασε, πως δεν ξεχνά όσους την ευεργέτησαν.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, ευχαρίστησε όσους την φρόντιζαν σχετικά με την ομορφιά του προσώπου της αυτό το καλοκαίρι, ενώ πρόσθεσε κι ένα υπέροχο σχόλιο για τη make up artist της.

«Θέλω να ευχαριστήσω (έστω και καθυστερημένα) εσάς που με φροντίσατε όλο το καλοκαίρι! Ξεκινάω από εσένα ξεχωριστή Βάσω Νακοπούλου. Σ’ ευχαριστώ για ό,τι υπέροχο “ζωγράφισες“ στο πρόσωπό μου!!!! Το σπάνιο είναι ότι είσαι το ίδιο μαγική και στην ψυχή. Love you», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

"Τα οικονομικά προβλήματα μας...": Τραγικές εξελίξεις για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στο παρελθόν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της με τον Μάρκο Σεφερλή που την συγκίνησαν. Αναφέρθηκε σε προβλήματα οικονομικά αλλά και προσωπικά που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Στο The 2night show εμφανίστηκε η Έλενα Τσαβαλιά και ήταν άκρως αφοπλιστική και πανέμορφη. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά σε αυτή δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share