Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έφυγε και δεν το περίμενα…» - Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σοκ για τον ηθοποιό

26 Σεπτεμβρίου 2020 15:58
«Έφυγε και δεν το περίμενα…» - Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το θάνατο, που του είχε στοιχίσει πολύ, αναφερόμενος στην απώλεια αγαπημένου του προσώπου και το τι μετανιώνει στη μεταξύ τους σχέση.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής, που είχε υποστεί σοβαρό τροχαίο, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του η οποία όπως είπε του στοίχισε πολύ.

«Μου κόστισε πολύ που “έφυγε” νωρίς ο πατέρας μου. Τότε στην εφηβεία δεν με έπιανες, έλεγα “γεια σου μπαμπά”, μου έλεγε η μάνα μου “κάτσε λίγο να μιλήσετε, ο πατέρας σου ντρέπεται, δεν θα σου πει ποτέ έλα να κάνουμε παρέα”. Της έλεγα τότε “ναι, εντάξει, μαμά, αύριο… αύριο’. Και το αύριο ήταν ένα “γεια” που έμπαινα κι ένα “γεια” που έβγαινα από το σπίτι και μετά με πείραξε που τον έχασα ξαφνικά. Δεν περίμενα να τον χάσω. Ο πατέρας μου “έφυγε” 64 χρονών. Ένα χρόνο μεγαλύτερος απ’ ότι είμαι εγώ τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ξανά με την «πρώην» του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Την έκπληξη έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να εντοπίζεται ξανά με την «πρώην» του και, μάλιστα, πολλά χρόνια μετά το μεταξύ τους «χωρισμό», που είχε προκαλεί στενοχώρια στο κοινό.

Ο ίδιος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, είτε μέσω των ερμηνειών του στην τηλεόραση και το θέατρο είτε μέσω της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Πολλοί, όμως, τον θυμούνται για τη σειρά «Οι απαράδεκτοι», όπου αρκετοί ηθοποιοί είχαν κάνει το «μπαμ», για να γίνουν πασίγνωστοι.

Τέτοια είναι η περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους υποκρίνονταν το ζευγάρι στη «θρυλική» σειρά του Mega και ο φακός… τους τσάκωσε 29 χρόνια μετά να ποζάρουν όλο χαρά.

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και να θυμηθούν τα παλιά, τηρώντας ασφαλώς και τα σχετικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share