Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψη-σοκ για το ακατάλληλο βίντεο (Video)

Σοκ

26 Σεπτεμβρίου 2020 14:18
Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψη-σοκ για το ακατάλληλο βίντεο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το ακατάλληλο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν αρκετά χρόνια και υποτίθεται ότι την έδειχνε γυμνή. Ενώ, αυτό είναι το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που έφερε κοντά τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια.

Η αναφορά της γνωστής παρουσιάστριας έγινε με αφορμή το «ροζ» βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου, παίκτριας του Big Brother.

Mέσα από την εκπομπή της στο OPEN, η Πάνια ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ίδια στο βίντεο που έδειχνε την Τσίλα και μια ξανθιά γυναίκα γυμνές στο καμαρίνι να αλλάζουν ρούχα, αλλά μια κοπέλα που της έμοιαζε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σχετικά:

«Εγώ το ξέρω το έργο αυτό. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα. "Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι" και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει… Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς».

Αννίτα Πάνια: Ο "γαμπρός" που κατάφερε να την τρελάνει με τις... απαιτήσεις του

Αρκετές είναι οι φορές, που οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια, έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού. Κι αυτό γιατί κάποιες ιστορίες που φιλοξενεί στο πλατό είναι ιδιαίτερες, όπως αυτή που σας παρουσιάσαμε χθες.

Μία από αυτές ήταν και η ιστορία του "γαμπρού", ο οποίος είχε βρεθεί σε μια παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας. Ο άντρας αυτός, είχε ταξιδέψει από το Αμβούργο για να βρεθεί στην εκπομπή Αnnita.gr, διότι ήθελε να ζητήσει από την παρουσιάστρια αυτό για το οποίο εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια, δηλαδή ήθελε να τον φέρει σε επαφή με ανθρώπους που χρειάζονται γνωριμίες με σκοπό τη σύναψη κάποιας σχέσης.

Ο Βασίλης από τη Γερμανία όμως δεν ήταν ο συνηθισμένος "γαμπρός" με τις φυσιολογικές απαιτήσεις που θα περίμενες από έναν νέο άνθρωπο, στα 37 του χρόνια. Από το ξεκίνημα της περιγραφής των θέλω του, ο Βασίλης φάνηκε ιδιαίτερα λεπτομερής και εκλεκτικός στις τρομερά συγκεκριμένες απαιτήσεις του. Τόσο στις διαστάσεις και το βάρος της κοπέλας, όσο και στα προσόντα της.

Η περιγραφή του αντιμετωπίστηκε αρχικά ως αστείο, αργότερα όμως, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αγανάκτησή της στις παράλογες αιτιάσεις του Βασίλη. Προσόντα όπως συγκεκριμένα κιλά για 2 μόνο συγκεκριμένα ύψη, κοπέλες που δε θα αφήνουν τα κατοικίδιά τους μέσα στο σπίτι γιατί βρωμάνε, σύντροφοι που θα ξέρουν οπωσδήποτε να φτιάχνουν παστίτσιο, μουσακά και καλαμαράκια, αφού "από ψάρια μόνο καλαμαράκια τρώει" αλλά και μία γυναίκα πολύ συναισθηματική που θα θέλει τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα έρωτα.

Όπως ήταν λογικό, δεν άργησε να προκύψει και το ξέσπασμα της Αννίτας αλλά και η εύλογη απορία της αν ο Βασίλης ήρθε από τη Γερμανία για να την "γλεντήσει".

Δείτε το επικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share